Välkommen till nya och grönare Interflora!

Du kanske har märkt att vi ser lite annorlunda ut? Utseendet är förändrat men vi är fortfarande samma pålitliga och inspirerande blomsterförmedlare som tidigare.
Läs mer

Interflora <3 Fashion

Den 2 februari, mitt under Stockholm Fashion Week, fick Interflora modeprojektet Swedish Fashion Talents att blomstra.
Läs mer

WAY OUT WEST BLOMSTRADE!

Den 10-12 augusti gick festivalen Way Out West av stapeln i Slottsskogen, Göteborg. Festivalen bokstavligen blomstrade när vi gav festivalbesökarna vackra och miljöcertifierade blomsterkransar att bära.
Läs mer

Kvaltävling inför SM i Blomsterbinderi 2016

Den 12 september i Göteborg och 10 oktober i Stockholm hölls de två kvaltävlingarna inför SM i Blomsterbinderi 2016. Finalen kommer att hållas under mässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.
Läs mer

Gift er hos oss!

Vad kul att ni vill gifta er hos oss på alla hjärtans dag! En mer passande dag är svår att hitta, så förhoppningsvis blir det du och din blivande partner som vigs i vår butik Bloms Blommor i Sollentuna centrum.
Läs mer

Årets pelargon 2017 - ’Kronprinsesse mary’

Elfte året i rad har årets pelargon korats för att synliggöra mångfalden hos pelargonsläktet. Årets pelargon presenterades under mässan Nordiska Trädgårdar av Blomsterfrämjandet för besökarna och press.
Läs mer

Alla hjärtans dag - skicka en blomma istället

Inget slår en blomma på Alla hjärtans dag. Se vår Alla hjärtans dag-film!
Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår