Skicka blommor utomlands

Skicka blommor utomlands med Interflora. Interflora finns i ca 150 länder och tillsammans är vi 56 000 butiker som kan hjälpa dig förmedla blommor runt om i världen. Till många platser med leveranser av blombud redan samma dag. Sök fram landet du önskar skicka blommor till här nedanför så får du se produktutbudet som är aktuellt att skicka dit. Under sommaren kan olika länders leveransdagar- och tider variera. Förmedlingsavgiften för att skicka Blommogram utomlands är 149 kr.

{{category}}
{{category}}

Skicka blommor utomlands med interflora

Interflora finns representerat i ca 150 länder och tillsammans är vi 56 000 blomsteraffärer som ser till att dina blommor levereras på önskad plats och dag. Från Sverige är det vanligast att skicka blommor till Norge, Danmark, Finland och Storbritannien (England). Men det är också vanligt att skicka blommor till Tyskland, Frankrike, Italien och framför allt till alla svenska semesterfirare i Spanien.

 

Skicka blommor utomlands med leverans samma dag

Till många platser i Europa, USA och Sydamerika kan vi leverera din beställning samma dag. Vill du skicka blommor till Australien, Thailand, Japan eller Kina? Då kan leveransen ske dagen efter på grund av tidsskillnaden.


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.