Romantiska blommor


Ge bort fjärilar i magen! Här hittar du ett urval blommor som går i romantikens tecken.  Klassiska buketter med röda rosor, vackra rosor i pastellfärger och underbara blomboxar. Visa vad du känner med ett blomstrande blombud.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Skicka romantiska blommor som blombud

Säg Jag älskar dig med romantiska blommor! Romantiska buketter innehåller ofta röda rosor, men behöver inte alltid göra det. Många tycker även tulpanbuketter är romantiska och en bukett med nalle, eller blommor tillsammans med choklad brukar uppfattas som extra romantiskt och kärleksfullt att få som blombud. Med romantiska blommor kan du på ett enkelt och vacker sätt uttrycka din kärlek till den du håller av, och ge en kärleksförklaring i form av blommor. 

Romantiska blommor som present till flickvän och pojkvän

Att få blombud av sin pojkvän eller flickvän som present är en fin & kärleksfull gåva som alltid brukar uppskattas. Vi kan leverera blommor samma dag om du beställer innan kl. 14.00 på vardagar, och levererar blommor i hela Sverige men även över stora delar av världen om din pojk- eller flickvän befinner sig utomlands. 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.