✓  Världens största blomsterförmedling  ✓  Ett av sveriges mest välkända varumärken

 

Anslut din butik


Som ansluten till Interflora får din butik inte bara tillgång till att förmedla Blommogram via världens och Sveriges mest välutvecklade butiksnät. Du blir dessutom en del av ett välkänt varumärke och ett Interflora som ständigt utvecklar nya tjänster och produkter. Interflora är den enda blomsterförmedlingen i Sverige med en svensk kundservice som servar både kunder och butiker.

Tre butikskoncept

Interflora erbjuder tre olika butikskoncept för att du som butik ska ha en möjlighet att välja hur du vill vara en del av Interflora.

Konceptbutik

Som Interflora konceptbutik blir din butik en Interflora-butik, med alla de fördelar som en kedjeverksamhet ger. Din butik har även möjlighet att få den största kvoten av onlineordrar av Blommogram och du får också delta på satsningar och event som endast är öppna för Interflora konceptbutiker.

Varumärkesbutik

Som varumärkesbutik har du varumärkeslicens och du har rätt att använda Interfloras varumärke i din lokala marknadsföring. Du får profilmaterial och en digital skylt som ger dig grunden för att profilera dig som Interflorabutik. Förutom ett bredare spektrum av tjänster och erbjudanden från Interflora, är din butik även garanterad en större kvot av online-order.

Ombud

Som ombud för Interflora verkar du under ditt eget varumärke men får samtidigt del av ett brett spektrum av tjänster från Interflora. Väljer du dessutom att vara varumärkesexklusiv, enkelansluten, till Interflora förmedlingstjänst får du ytterligare tjänster och erbjudanden samt en garanterad tilldelning av online-order.

pngegg.png

Att driva konceptbutik är det självklara valet för mig. Att ingå i Interflorafamiljen med all support, utbildning, inspiration och ett fantastiskt marknadsteam, som hela tiden jobbar för att vår affär ska vara så lönsam som möjligt, skulle jag inte vilja vara utan.
Vi får verktyg som hjälper oss att ha snygga uppdaterade butiker med rätt utbud. Sedan är alla fantastiska kollegor guld värda! Vi åker på gemensamma resor och utbyter erfarenheter. Så välkommen till Interflora, du kommer inte att ångra dig!

 

Bitte Selldén, Interflora Saga Design i Härnösand

 

 

Som ansluten till Interflora får du:


 

Blommogram

Blommogrammet har en mycket lång historia och fortsätter att vara navet i Interfloras verksamhet. Genom global förmedling av blommor gör vi det lätt för kunden att köpa blommor för alla tillfällen. Som butik är du en del av ett heltäckande och populärt säljnätverk och ett effektivt utförarnätverk.

Presentkort

Som ansluten butik både säljer du och tar emot Interfloras presentkort. Interflora samarbetar även med andra aktörer, vars presentkort löses in i Interfloras anslutna butiker för att driva ökad försäljning.


Central marknadsföring

För att stötta dig som butik och din försäljning genomför Interflora AB centrala marknadsföringskampanjer och aktiviteter i flera kanaler.för.

 


Kampanjmaterial

Som butik får du anpassat marknadsföringsmaterial som du fritt får lov att använda i butiken som till exempel affischer, flaggor och klisterdekaler.

 


Inköpsportal för Blommogram-produkter

I inköpsportalen säljs bland annat presentkort, emballage, choklad och nallar genom ramavtal för att ge så fördelaktiga priser som möjligt.

 


Marknadens modernaste ordersystem

Interfloras nya orderhanteringssystem är utvecklat i Sverige och erbjuder en rad funktioner i framkant för att stötta dig som butik och förmedlingen av Blommogram på bästa sätt.

 


Kundservice för butiker och kunder

Interfloras kundservice stöttar dig som butik och för dialog med kunderna. Detta sätt att hjälpa kunder sparar tid för dig som butik då kundservice tar emot cirka 78 000 samtal och 100 000 mejl per år.

 


Förmåntliga ramavtal

Med Interfloras ramavtal får din butik får rabatt på mycket butiksmaterial som till exempel inredning, arbetskläder, emballage och exponeringsmaterial.

 


Inspirationskvällar

Interflora erbjuder regelbundna inspirationskvällar för alla butiker med scenprogram och middag.

 


Digital begravningsbok

Med vår digitala begravningsbok kan du låta dina kunder i lugn och ro välja begravningsprodukter utifrån teman som till exempel vår, sommar, höst, vinter, kärlek eller tradition.

 


Inköp av krukväxter och snittblommor

I Interfloras webbshop för krukväxter och snittblommor kan du handla direkt från odlingar i hela Europa med branschens snabbaste leverans direkt från växthus till butik.

 


Digitala verktyg

Din butik får tillgång till digitala verktyg där du kan skapa enhetlig kommunikation och egna kampanjer. Interflora stöttar dig också med annonsmallar till lokal marknadsföring.

 


Affärscoachning

Du har extra stöttning genom coachning i din affärsmässiga del av verksamheten via din regionansvarig som kommer på besök till din butik.

 


Effektivt kassasystem

En gemensam kassa- och POS-lösning är grunden för effektiv butiksdrift. Genom att kunna samla in och analysera data går det att mäta kunders köpbeteenden och justera strategierna för att skapa så hög bruttovinst som möjligt i butik.


Inspirationsresor

Varje år åker vi på resa tillsammans och gör inköp eller studiebesök hos leverantörer och odlare. Resorna innebär också gemenskap, erfarenhetsutbyte och trevliga sociala aktiviteter.

 


Utbildningssatsningar

För att på bästa sätt stötta utvecklingen för alla som jobbar inom Interflora konceptbutik gör vi varje år en utbildningssatsning för alla butiker.

 


Konceptbutiksträffar

Två gånger per år träffas alla Interflora konceptbutiker för dialog, gemenskap och erfarenhetsutbyte.


 

 

översikt-tabell-tabell-interflora-koncept-ombud.jpg