{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Som ansluten till Interflora får din butik inte bara tillgång till att förmedla Blommogram via världens och Sveriges mest välutvecklade butiksnät. Du blir dessutom en del av ett välkänt varumärke och ett Interflora som ständigt utvecklar nya tjänster och produkter. Interflora är den enda blomsterförmedlingen i Sverige med en svensk kundservice som servar både kunder och butiker.

TVÅ BUTIKSKONCEPT

Interflora erbjuder två olika butikskoncept för att du som butik ska ha en möjlighet att välja hur du vill vara en del av Interflora.

• Som ombud för Interflora verkar du under ditt eget varumärke men får samtidigt del av ett brett spektrum av tjänster från Interflora.

• Som Interflora konceptbutik blir din butik en Interflora-butik, med alla de fördelar som en kedjeverksamhet ger. Här nedan kan du läsa mer om vad som ingår i respektive koncept.

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Ny tabellbild hemsida.jpg

Blommogram.png
BLOMMOGRAM

Blommogrammet har en mycket lång historia och fortsätter att vara navet i Interfloras verksamhet. Genom global förmedling av blommor gör vi det lätt för kunden att köpa blommor för alla tillfällen. Som butik är du en del av ett heltäckande och populärt säljnätverk och ett effektivt utförarnätverk.
presentkort.png

PRESENTKORT

Som ansluten butik säljer och tar du emot Interfloras presentkort. Interflora samarbetar även med ett presentkortsföretag vars kort säljs i stora rikstäckande kedjor och driver ytterligare trafik till Interflora-anslutna butiker.
Central-marknadsforing.png

CENTRAL MARKNADSFÖRING AV BLOMMOGRAM

För att stötta dig som butik och din försäljning genomför Interflora AB centrala marknadsföringskampanjer och aktiviteter i flera kanaler.
Butiksmaterial.png

KAMPANJER OCH MATERIAL FÖR MARKNADSFÖRING I BUTIK

Som butik får du anpassat marknadsföringsmaterial som du fritt får lov att använda i butiken som till exempel affischer, flaggor och klisterdekaler.
Blommogramprodukter2.png

INKÖPSPORTAL FÖR BLOMMOGRAM-PRODUKTER

I inköpsportalen säljs bland annat presentkort, emballage, choklad och nallar genom ramavtal för att ge så fördelaktiga priser som möjligt.
Orderhanteringssystem.png

MARKNADENS MODERNASTE ORDERHANTERINGSSYSTEM

Interfloras nya orderhanteringssystem är utvecklat i Sverige och erbjuder en rad funktioner i framkant för att stötta dig som butik och förmedlingen av Blommogram på bästa sätt.
Kundservice.png

KUNDSERVICE FÖR BUTIKER OCH KUNDER

Interfloras kundservice stöttar dig som butik och för dialog med kunderna. Detta sätt att hjälpa kunder sparar tid för dig som butik då kundservice tar emot cirka 200 000 samtal och 50 000 mail per år
Ramavtal.png

FÖRMÅNLIGA RAMAVTAL

Med Interfloras ramavtal får din butik får rabatt på mycket butiksmaterial som till exempel inredning, arbetskläder, emballage och exponeringsmaterial.
Inspiration.png

INSPIRATIONSKVÄLLAR

Interflora erbjuder regelbundna inspirationskvällar för alla butiker med scenprogram och middag.
Digital-Begravningsbok.png

DIGITAL BEGRAVNINGSBOK

Med vår digitala begravningsbok kan du låta dina kunder i lugn och ro välja begravningsprodukter utifrån teman som till exempel vår, sommar, höst, vinter, kärlek eller tradition.
Inköp.png

INKÖPSPORTAL FÖR KRUKVÄXTER OCH SNITTBLOMMOR

I Interfloras inköpsportal för krukväxter och snittblommor kan du handla direkt från odlingar i hela Europa med branschens snabbaste leverans direkt från växthus till butik.
Sociala-medier.png

CENTRAL MARKNADSFÖRING AV GEMENSAMT SORTIMENT

För att stötta dig som butik och din försäljning gör Interflora central marknadsföring av pris- och produktkampanjer för krukväxter, snittblommor, krukor och vaser mm.
Digitala-verktyg.png

DIGITALA VERKTYG FÖR ATT SKAPA EGEN KOMMUNIKATION

Din butik får tillgång till digitala verktyg där du kan skapa enhetlig kommunikation och egna kampanjer. Interflora stöttar dig också med annonsmallar till lokal marknadsföring.
Butiksinredning.png

GEMENSAM BUTIKSINREDNING

För Interflora konceptbutik finns ett speciellt framtaget designkoncept med butiksinredning för att skapa ett enhetligt intryck för kunderna. Inred på det sätt som bäst passar din butik och behåll din unika profil även med konceptinredningen.
Affärsutveckling.png

AFFÄRSCOACHNING

Du har extra stöttning genom coachning i din affärsmässiga del av verksamheten via din regionansvarige som kommer på besök till din butik. 
Kassasystem.png

KASSASYSTEM FÖR EFFEKTIV BUTIKSDRIFT

En gemensam kassa- och POS-lösning är grunden för effektiv butiksdrift. Genom att kunna samla in och analysera data går det att mäta kunders köpbeteenden och justera strategierna för att skapa så hög bruttovinst som möjligt i butik.
Inspirationsresa.png

INSPIRATIONSRESOR

Varje år åker vi på resa tillsammans och gör inköp eller studiebesök hos leverantörer och odlare. Resorna innebär också gemenskap, erfarenhetsutbyte och trevliga sociala aktiviteter.
Utbildning.png

UTBILDNINGSSATSNINGAR

För att på bästa sätt stötta utvecklingen för alla som jobbar inom Interflora konceptbutik gör vi varje år en utbildningssatsning för alla butiker.
Konceptbutiksträffar.png

KONCEPTBUTIKSTRÄFFAR

Två gånger per år träffas alla Interflora konceptbutiker för dialog, gemenskap och erfarenhetsutbyte.

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}