Blommogram® - Skicka blommor via Interflora

Blommogram® - Skicka blommor via Interflora

✓ Leverans samma dag i Sverige ✓ Handbundna buketter ✓ Levererar till 150 länder


Blommogram är Interfloras blomsterförmedling till annan plats. Med vårt Blommogram kan du skicka blommor världen över och vi kan ofta leverera ditt Blommogram redan samma dag. Överraska någon idag och skicka ett Blommogram! Nedan finner du populära Blommogram som uppskattas av alla.

Blommogram passar alla tillfällen - Skicka Blommogram 

Har du känt den? Vi känner den varje dag. Kraften i en blombukett. Den kan både göra storverk och små underverk. Den kan få kära att bli stormförälskade, föra människor närmare varandra och förvandla gråa vardagar till dagar att minnas. Det är en kraft som lyfter både den som får och den som ger, och kraften blir ännu starkare när det sker oväntat. Samtalet från blombutiken får spänningen att stiga. Dörrklockans signal får mottagarens hjärta att hoppa till. Pappret flyger av buketten. Sinnena njuter av doften, färgerna, känslan av spröda blad och skickligt floristbundet hantverk. Ögonen dansar över orden på kortet. Munnen spricker upp i ett leende som förvandlas till ett bubblande skratt, som känns lika härligt för den som har skickat buketten. Överraska någon idag - skicka ett Blommogram.

 

Vad är ett Blommogram?

Ett Blommogram är en blomsterhälsning förmedlad till en annan plats. Att Blommografera är ett vackert sätt att visa sin omtanke, uppskattning eller kärlek till nära och kära, bekanta eller kollegor och samarbetspartners. Det bästa är att det är så enkelt och smidigt att skicka Blommogram. Du kan antingen beställa via interflora.se eller besöka din närmsta Interflora-butik. Vi har ett brett sortiment som är anpassat efter säsong för att du ska kunna hitta något som passar det speciella tillfället.  

Blommogram är ett registrerat varumärke av Interflora AB och är det rätta valet för dig som vill skicka blommor till annan plats. Vi erbjuder dig högsta möjliga kvalitet och säkra leveranser för våra Blommogram. Interfloras rikstäckande blomsterförmedling har närmare 550 butiker och ombud i Sverige. Skicka Blommogram eller choklad idag med ett Blommogram från Interflora!


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.