{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

LEVERANS SAMMA DAG I SVERIGE  HANDBUNDNA BUKETTER   LEVERERAR TILL 150 LÄNDER


 

Överraska någon idag - Skicka Blommogram 

Har du känt den? Vi känner den varje dag. Kraften i en blombukett. Den kan både göra storverk och små underverk. Den kan få kära att bli stormförälskade, föra människor närmare varandra och förvandla gråa vardagar till dagar att minnas. Det är en kraft som lyfter både den som får och den som ger, och kraften blir ännu starkare när det sker oväntat. Samtalet från blombutiken får spänningen att stiga. Dörrklockans signal får mottagarens hjärta att hoppa till. Pappret flyger av buketten. Sinnena njuter av doften, färgerna, känslan av spröda blad och skickligt floristbundet hantverk. Ögonen dansar över orden på kortet. Munnen spricker upp i ett leende som förvandlas till ett bubblande skratt, som känns lika härligt för den som har skickat buketten. Överraska någon idag - skicka ett Blommogram.

Det bästa är att det är så enkelt och smidigt att skicka Blommogram. Du kan antingen beställa via interflora.se eller besöka din närmsta Interflora-butik. Vi har ett brett sortiment som är anpassat efter säsong för att du ska kunna hitta något som passar det speciella tillfället.  

Interflora är det rätta valet för dig som ska skicka Blommogram. Vi erbjuder dig högsta möjliga kvalitet och säkra leveranser. Interfloras rikstäckande blomsterförmedling har ca 600 butiker och ombud i Sverige. Skicka blommor eller choklad idag med Blommogram från Interflora!