Begravningsdekorationer


Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke i sorgens stund. Här hittar du ett urval av våra sorg- och begravningsdekorationer, höga och låga blomsterdekorationer och blomsterhjärtan.
Vi hjälper dig att skicka blommor till en begravning. Sorgdekorationen placeras vid kistan eller urnan och levereras till ceremonin av blomsterbutiken.

Beställ senast 2 dagar innan begravningen. Vi levererar i god tid till kyrka eller kapell

Vi hjälper dig att skapa ett personligt farväl med blommor


Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke i sorgens stund. Ska du anordna en begravning, besöka en begravning eller skicka blommor till en begravning? Kanske vill du skicka kondoleansblommor till anhöriga som delaktighet i deras sorg?

Vi på Interflora kan hjälpa dig.

 

Begravningsdekorationer – en hyllning till älskvärda minnen

Begravningsblommor är ett vackert sätt att hedra och minnas de som har lämnat oss. På vår sida erbjuder vi ett brett sortiment av begravningsdekorationer som hjälper dig att skapa en personlig och meningsfull avskedsceremoni. Våra dekorationer består av hjärtformade blomsterdekorationer, höga blomsterdekorationer och liggande blomsterdekorationer, noggrant utformade för att ge tröst och frid under dessa svåra stunder.

Blomsterhjärta till begravning

Beställ ett blomsterhjärta till en begravning på interflora.se. Hjärtformade blomsterdekorationer symboliserar kärlek och vördnad. Dessa dekorationer är perfekta för att uttrycka djupa känslor av saknad och kärlek till den avlidne. Våra hjärtformade dekorationer är skapade med omsorg och precision, med ett brett urval av blommor i olika färger och storlekar. 

Höga blomsterdekorationer

Höga blomsterdekorationer ger en majestätisk och respektingivande känsla till begravningsceremonin. Dessa dekorationer är perfekta för att stå vid kistan, altaret eller ingången till ceremonin. Med sin imponerande höjd och vackra blomsterkombinationer skapar de en stämningsfull och värdig atmosfär.

Liggande blomsterdekorationer

Liggande blomsterdekorationer är traditionella och vackra arrangemang som ofta placeras på kistan eller som en del av minnesplatsen. Dessa dekorationer kan utformas i olika stilar och storlekar, beroende på dina preferenser och ceremonins tema.