Krya på dig-blommor


Skicka ett personligt och uppmuntrande Blommogram med en krya på dig-hälsning. En blomstrande överraskning till den som behöver lite extra omtanke.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Krya på dig blommor

Skicka uppmuntrande blommor med ett Blommogram

Känner du någon som blivit sjuk och vill önska krya på dig med blommor så kan du beställa blombud som Blommogram på Interflora. Det är alltid uppmuntrande med blommor, framförallt när man mår sämre så uppskattas ofta en bukett med vackra blommor. Till blommorna kan man även lägga till så att man skickar en bukett med nalle, blommor och choklad eller andra tillägg som uppmuntrar.

Skicka blommor till sjukhus

Med Interflora kan du skicka blommor till sjukhus, men det kan vara bra att höra efter med sjukhuset innan du beställer om de tar emot blommor till den avdelningen dit du vil skicka blommorna. Bra att tänka på är att välja blommor som är allergivänliga och som inte är så doftstarka. Vi levererar blommor över hela Sveriga och större delarna av världen, för beställning av blommor utomlands kan du beställa det här.

Krya på dig hälsning

Skicka ett krya på dig kort med ditt blombud med en hälsning. Om du har svårt att komma på vad för krya på dig text du kan skriva, har vi tips på korttexter till en hälsning här


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.