Skicka födelsedagsblommor


Fyller någon du känner år? Här kan du välja mellan vackra, klassiska, trendiga och säsongsbetonade födelsedagsblommor som garanterat blir en uppskattad present och en fin överraskning. Gratta med en bukett som skapar ett blomstrande leende på födelsedagen!

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Säg grattis med ett Blommogram på födelsedagen

Förgyll den som fyller år med ett vackert blombud via Interflora. Att skicka blomsterbud på födelsedagen är en present som verkligen överraskar födelsedagsbarnet, och är ett säkert kort för att göra födelsedagsbarnet glad. Vi har en mängd vackra födelsedagsblommor att välja på, allt ifrån klassiska såväl som trendiga buketter, grattisbuketter, krukväxter men även blomsterprenumeration. Har du svårt att välja födelsedagspresent är ett presentkort på blommor en bra present, där födelsedagsbarnet själv kan välja vad den vill ha.

Skicka blommor som födelsedagspresent

Att skicka eller ge bort blommor på födelsedagen är en alltid lika uppskattad present och gåva. Med Interfloras blombud Blommogram är det enkelt att skicka blommor och få leverans samma dag! Är födelsedagen längre fram kan du beställa blombud i förväg och få blommorna levererade till födelsedagen. Att skicka blombud till en familjemedlem, släktnings eller väns födelsedag är en uppskattad form av gratulation. Kan man inte kan vara på plats under födelsedagen är Blommogram ett perfekt sätt att ändå kunna ge bort en present och medverka under dagen. 

Färdiga födelsdagspresenter i kit

Lägg till det lilla extra till blommorna! Till alla våra blommor kan du välja att skämma bort personen med det lilla extra, t ex skicka god choklad till blommorna, skicka blommor & en nalle, presentinslagning eller varför inte ett finare hälsnings- och gratulationskort. Du kan även välja att endast skicka choklad som present med vår lyxiga choklad, eller varför inte te och noveller? Se våra olika presenter & gåvor här.  Vi har även färdiga paket med blommor där någonting extra redan är tillagt, se våra färdiga paket här!

Skicka födelsedagsblommor utomlands

Bor födelsedagsbarnet i utlandet? Interflora levererar blombud utomlands, till över 150 länder, och ofta kan vi leverera redan samma dag även utomlands. Det är enkelt att skicka blommor till utlandet, välj vilket land du vill skicka blommor till samt leveransdag. Sedan är det bara att välja bukett och fylla i din grattishälsning. Läs mer och skicka blommor utomlands här.