Integritets- och säkerhetspolicy

Villkor > Betalningssätt  Medlemsvillkor  Policy  Vanliga frågor & svar

Gällande interflora.se 

Åldersgräns

Vi har en åldersgräns på 18 år för beställningar via interflora.se.

 

Behandling av personuppgifter

Uppgifter som lämnas till Interflora AB vid beställningar över Internet lagras av oss för att vi ska kunna utföra den beställda tjänsten samt för faktureringsändamål. Vid beställningar lagras, förutom de uppgifter som ges av kunden, även IP-nummer och tid för beställningen (ordertid). Vid utförandet av den beställda tjänsten kommer kundens kontaktuppgifter (namn, telefonnummer, postadress och e-postadress) att lämnas till utförande butik (ansluten till Interflora AB) så att utförande butik kan komma i kontakt med kunden vid behov innan leverans. Kundens kontaktuppgifter kan därmed för detta ändamål även komma att lämnas till utförande butik i tredje land, dvs. i ett land som ligger utanför EU/EES.

Personuppgiftsansvarig är:
Interflora AB,
556184-8499
Box 808
161 24 Bromma
Sweden
08-634 44 00
kundservice@interflora.se

Interflora AB lämnar aldrig ut eller säljer vidare adressuppgifter eller e-postadresser till tredje man, med undantag för vad som framgår ovan eller i syfte att uppfylla en rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut.

Genom att göra en beställning av en tjänst och genom registreringen av kunduppgifter i samband därmed, samtycker kunden till att Interflora AB behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.
 

Personnummer

De kunder som väljer att betala sitt Blommogram med faktura via Klarna anger sitt personnummer. På beställningar där kunden väljer att betala med faktura sparas även personnumret på dessa beställningar. Interflora AB använder endast personnumret vid ärenden som gäller förfallna fakturor och inkassoärenden.

 

Personuppgiftslagen - PUL

Du har rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. För att lämna ut uppgifter krävs enligt Personuppgiftslagen att du sänder in en undertecknad begäran till:

Interflora AB
Ansvarig för Kundservice
Box 808
161 24 Bromma

 

Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

 

Kontokortsnummer

Interflora.se använder en extern leverantör för konto- och kreditkortsbetalningar via hemsidan. Vi använder oss av Nets Netaxept. Nets är ett av få företag i Sverige som blivit helt godkända och certifierade av samtliga banker. Kortköp på Interflora.se sker direkt hos Nets Netaxept, vilket gör att Interflora inte handhar eller sparar några kreditkortsnummer.

 

Om cookies

Interflora.se använder så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies och vad de används till. Besökaren ska även få information om hur cookies undviks. Läs mer om cookies

 

Medlemsskap - the flower club

Medlemskap i vår förmånliga kundklubb the flower club är gratis. De uppgifter som Du lägger in i Ditt the flower club-konto för att bli medlem är personligt och du kan när som helst ändra eller radera uppgifter i ditt konto.
Läs mer om dina förmåner som medlem i The flower club

Köphistorik:
Alla dina köp som inloggad medlem sparas för att du ska kunna se din köphistorik. Där hittar du även kvittot på beställningen som utskrivbar PDF.

Nyhetsbrev:
2-4 gånger i månaden får du vårt nyhetsbrev per e-post. Det innehåller allt från erbjudanden, säsongsnyheter, till viktig information. Mailet skickas endast till de som registrerat att de vill ha nyhetsbrev från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

 

Lösenord

Ditt lösenord är personligt och du ansvarar själv för det. Har du glömt eller tappat bort det hittar du information om hur du skaffar ett nytt här: