Senaste nytt

The Flower Effect

För att de första minnena ofta är syrenbuskarna, hur de doftade på skolavslutningen. För att din mormor kämpade för att få tapetsera hela huset i blomtapet. För att din morfar erkände att det blev bra. För att inget slår känslan när man möter de första snödropparna efter en lång vinter. För att man – tros att man inte vet om det funkar – envisas med att plocka sju sorters blommor på midsommarafton. För att: älskar, älskar inte.

För att de doftar. För att det inte finns något bättre sätt att visa känslor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att pirret i magen blir så stort när man får en bukett från den man älskar. För att de symboliserar kärlek. Hjälper dig att göra fint. Hjälper dig att säga förlåt. För att de gör det lättare att uttrycka omtanke och för att de finns där när du behöver ta farväl. För att de är så vackra.

Hur en enkel blomma kan lysa upp ett helt rum. Den fantastiska konsekvensen av att komma hem med blommor. Responsen.

Vi kallar den för: THE FLOWER EFFECT.
 

Vi väcker känslor

Vår vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Vi tror att effekten av blommor berör. Väcker liv i människor. Får människor att älska varandra mer.