{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

%
{{campaignBlock.blockName}}

LEVERANS SAMMA DAG I SVERIGE  HANDBUNDNA BUKETTER   LEVERERAR TILL 150 LÄNDER


 

 

INTERFLORAS VISION 

Vår vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

 

 

INTERFLORA-BUTIKERNA

Butikskedjan Interflora är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än bara en ros och här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla din bukett med god choklad, ett vackert doftljus eller inredning till hemmet. Välkommen till din närmsta Interflora-butik  för att se, känna, uppleva och dofta på allt som finns i butiken!

 

VÅRA VARUMÄRKEN

OM-Skicka-presenter-3.jpg

OM-Chokladogram-bild-2.jpg

INTERNATIONELLA ORGANISATIONEN

Interflora AB samarbetar med motsvarande organisationer i andra länder. Totalt finns cirka 56 000 butiker anslutna nationellt och internationellt. De är indelade i tre grenar: den europeiska, den brittiska och den amerikanska delen. Tillsammans äger organisationen ett bolag vid namn Interflora Incorporated, som har sitt huvudkontor i Chicago, USA.