Interflora AB

Interflora AB

The Flower effect

✓ Leverans samma dag i sverige  ✓ Handbundna buketter  ✓ Levererar till 150 länder


 

 

Interfloras vision 


Vår vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

 

 

Interflora-butikerna


Butikskedjan Interflora är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än bara en ros och här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla din bukett med god choklad, ett vackert doftljus eller inredning till hemmet. Välkommen till din 
närmsta Interflora-butik  för att se, känna, uppleva och dofta på allt som finns i butiken!

 

Internationella organisationen


Interflora AB samarbetar med motsvarande organisationer i andra länder. Totalt finns cirka 56 000 butiker anslutna nationellt och internationellt. De är indelade i tre grenar: den europeiska, den brittiska och den amerikanska delen. Tillsammans äger organisationen ett bolag vid namn Interflora Incorporated, som har sitt huvudkontor i Chicago, USA.

 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.