{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}
{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Blommor är det perfekta sättet att säga "Grattis", "Tack för bra samarbete", "Bra jobbat", "God jul" och allt annat som ni vill säga till kunder, personal och samarbetspartners.

Och glöm inte kontoret; inbjudande receptionsblommor, buketter till konferensrummen och gröna växter som producerar syre. Det är bevisat att växter ökar produktiviteten. En blomstrande arbetsplats leder alltså till blomstrande affärer!

På Interflora har vi en lång tradition av att hjälpa företag att stärka affärsrelationer, få lojala kunder och skapa nöjda medarbetare. Du beställer och vi levererar - över hela Sverige och i 150 andra länder.

Bli företagskund här

Redan registrerad företagskund? Logga in här. 

REGISTERA DITT FÖRETAG - ALLT DETTA FÅR DU: 

Enklare beställning

Genom att logga in får du upp era uppgifter automatiskt och behöver inte fylla i dem vid varje beställning. Du kan även spara din information, kostnadsställen och referenser för att underlätta vid dina kommande beställningar. 

Flera användare 

Om ni är flera personer som beställer kan ni ha fler användare kopplat till ert konto.

Köphistorik

Under ”Mina sidor” ser du alla dina tidigare order.

Påminnelser

Missa inga viktiga dagar så som födelsedagare, årsdagar, högtider och jubileum! Skapa påminnelser via vår tjänst och få meddelanden inför era betydelsefulla dagar. 

Erbjudanden, inspiration och nyheter

Genom vårt nyhetsbrev får du bland annat unika erbjudanden och blomstrande inspiration. Du kan när som helst avregistrera er från utskicken om du vill.

REGISTRERA DIG SOM FÖRETAGSKUND

När du har registrerat ett företagskonto så får du direkt möjlighet att göra köp genom att betala med kort. Efter en kreditkontroll kommer ni även ha möjlighet till fakturabetalning.

Ja, jag vill bli företagskund!