Skicka blommor till Mors dag 25/5


Visa vad du känner! Mammor, extramammor och bonusmammor - alla mammor är värda att firas på Mors dag. 2025 firar vi världens finaste mammor den 25 maj och blommor är alltid en magiskt överraskning.

✓ Handbunda buketter     ✓ Fortfarande leveranser till fler platser


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.

Blombud till Mors Dag som morsdagpresent

Vill du överraska och visa din kärlek till din mamma på Mors dag? Att skicka blommor till Mors dag brukar vara en uppskattad gåva av alla mammor. Med ett Blommogram kan du visa din mamma både kärlek och uppskattning, samtidigt som du överraskar henne. Skicka med ett kort med en personlig hälsning och välj mellan att lägga till god choklad, en ballong eller nalle till blommorna och skäm bort din mamma lite extra!


På Mors dag har du möjligheten att välja bland ett brett utbud av blommor som passar just din mammas smak. Oavsett om hon älskar färgglada och livliga buketter eller föredrar eleganta och klassiska blommor, finns det en perfekt blomsterarrangemang som kommer att få henne att le och känna sig älskad.


När du skickar blombud till din mamma på Mors dag kan du vara säker på att de kommer att vara noga utvalda och sammansatta av professionella florister. Varje blomma kommer att vara färsk och av högsta kvalitet för att ge en långvarig glädje. Blommorna kommer att skickas med omsorg och levereras direkt till din mammas dörr, vilket gör hela upplevelsen bekväm och problemfri för dig.


Att skicka blommor till Mors dag är inte bara en underbar gest, det är också ett sätt att visa din mamma att du tänker på henne och att du uppskattar allt hon har gjort för dig. Blommor har en unik förmåga att förmedla känslor och skapa en varm och positiv atmosfär. Genom att skicka blommor till din mamma kan du skapa ett minne som hon kommer att bära med sig under lång tid framöver.


Så varför inte göra Mors dag extra speciell i år genom att skicka Blommogram till din mamma? Visa henne hur mycket du älskar och uppskattar henne genom att välja de perfekta blommorna som speglar din kärlek och tacksamhet. Skicka blomsterbud på Mors dag och skapa en vacker och minnesvärd upplevelse för både dig och din mamma.


Har du svårt att välja bukett? Du kan alltid beställa Interfloras presentkort  så kan du låta henne få välja bukett själv, eller låta våra duktiga florister skapa en vacker säsongsbaserad bukett med Floristens val av bukett

Mors dag i Sverige

Mors dag är alla mammors dag, dagen då vi firar och uppmärksammar mammorna lite extra mycket. Mors dag firas i hela världen men vid olika tillfällen. I Sverige firar vi alltid Mors dag den sista söndagen i maj månad. Traditionen att fira alla mammor en specifik dag på året kommer från USA. Dagen har sedan den kom vuxit och blivit en stor hyllningsdag till alla mammor i större delar av världen. Under Mors Dag firar vi mammor, bonusmammor, mormödrar och farmödrar, ofta genom att ge bort någon form av gåva.

Mors dag är en speciell dag då vi hedrar och firar våra mödrar och den viktiga roll de spelar i våra liv. Det är en tid för att visa uppskattning och kärlek till våra mammor genom att ge dem gåvor, blommor, och spendera kvalitetstid tillsammans.


Varför firar vi då Mors dag? Anledningen är enkel - våra mödrar spelar en ovärderlig roll i våra liv. De ger oss kärlek, stöd, och omsorg från det ögonblick vi föds. Mors dag ger oss en möjlighet att visa vår tacksamhet och uppskattning för allt våra mödrar har gjort och fortsätter att göra för oss.


Under Mors dag är det vanligt att ge gåvor till sina mödrar. Det kan vara allt från blommor och choklad till handgjorda presenter och personliga kort. Många familjer väljer också att ha speciella middagar, picknickar eller ta sin mor ut på en trevlig utflykt för att fira dagen tillsammans.


Så oavsett var du befinner dig i världen, är Mors dag en tid att hedra och fira våra mödrar. Det är en chans att visa vår tacksamhet för allt de har gjort och betyder för oss. Så låt oss göra Mors dag till en speciell och minnesvärd dag för våra fantastiska mammor.