Skicka blommor till Mors dag 28/5


Visa vad du känner! Mammor, extramammor och bonusmammor - alla mammor är värda att firas på Mors dag. I år firar vi världens finaste mammor den 28 maj och blommor är alltid en magiskt överraskning.

En livräddande insats på Mors dag - läs om vårt samarbete med Läkare Utan Gränser

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Blombud till Mors Dag som morsdagpresent

Att skicka blommor till Mors dag brukar vara en uppskattad gåva av alla mammor. Med ett Blommogram kan du visa din mamma både kärlek och uppskattning, samtidigt som du överraskar henne. Skicka med ett kort med en personlig hälsning och välj mellan att lägga till god choklad, en ballong eller nalle till blommorna och skäm bort din mamma lite extra! Har du svårt att välja bukett? Du kan alltid beställa Interfloras presentkort  så kan du låta henne få välja bukett själv, eller låta våra duktiga florister skapa en vacker säsongsbaserad bukett med Floristens val av bukett.

Mors dag i Sverige

Mors dag är alla mammors dag, dagen då vi firar och uppmärksammar mammorna lite extra mycket. Mors dag firas i hela världen men vid olika tillfällen. I Sverige firar vi alltid Mors dag den sista söndagen i maj månad. Traditionen att fira alla mammor en specifik dag på året kommer från USA. Dagen har sedan den kom vuxit och blivit en stor hyllningsdag till alla mammor i större delar av världen. Under Mors Dag firar vi mammor, bonusmammor, mormödrar och farmödrar, ofta genom att ge bort någon form av gåva.