Trender

Julens trender 2020

Årets vackraste gran doftar hyacint och liljekonvalj, julens blommor är magiskt vackra och inredningdetaljerna är i naturmaterial. Inspireras av julens trender 2020!Granen står i snövit blom

Säsongens vita blommor pryder årets ljuvligaste julgran. Ranunkel, hyacint, julros, liljekonvalj, amaryllis, torkade blad och eterneller skapar närmast poesi av en vanlig rödgran. Här behövs inga glittrande glaskulor, men väl julgransvaser.

Julens-trender-2020-2.jpg

Häng upp små vattenrör i tunna snören eller snurra fast dem med myrtentråd som är grön och inte syns bland grenar och barr. Runda småvaser med clips som går att nypa fast där du vill ha dem är ytterligare ett sätt. Fyll med vatten och fägring! De vita hyacinterna är bara att hänga upp i natursnöre, de klarar sig på lökens fukt. Skölj bort jorden från rottrådarna och låt dem vara kvar som ett naturligt inslag.


Magiskt vackra buketter

Julens-trender-2020-5.jpg

Årets jul går i tre färgställningar som sätter stilen på olika sätt. Den klassiskt röda, den lyxiga vita samt vinrött och aprikos för den som önskar något annorlunda. Julens magiska buketter innehåller bland annat läcker amaryllis, nejlikor, rosor och tulpaner.

Hos oss kan du både beställa hem julbuketter och skicka blommor för att visa omtanke.


Inred för en grön och skön jul

Julens-trender-2020-4.jpg

I jul matchas inredning av naturmaterial i brunt, trä, grått, guld, naturfärgat och benvitt med skogsgröna nyanser. Kombinationen av olika jordiga kulörer skapar en lugn och harmonisk stämning. De ljusa inslagen ger dynamik. 

Interfloras julkollektion med krukor, vaser och inredningsdetaljer kommer att säljas i alla Interflorabutiker och till viss del på interflora.se.


Håll det enkelt

Julens-trender-2020-3.jpg

Tänk hållbart och håll det enkelt! Samla grenar, kvistar, kottar, näver och bark på skogspromenaden, det kan bli fint julpynt. Slå in dina paket i oblekt omslagspapper med snören och sidenband som matchar stilen.