Skicka konfirmationsblommor

Känner du någon som ska konfirmera sig? Fira konfirmationen och hylla dagen med en vacker bukett. Här kan du välja mellan klassiska, trendiga och säsongsbetonade konfirmationsblommor som garanterat blir en uppskattad gåva. Skicka blommor som konfirmationspresent!

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag


Konfirmationspresenter

Konfirmationen är en viktig milstolpe i en ung persons liv och att ge en bra konfirmationspresent är ett sätt att fira och hedra denna speciella händelse. Det finns många olika alternativ när det gäller konfirmationspresenter, och valet beror ofta på den konfirmandens intressen, önskemål och personlighet. Här är några idéer på bra konfirmationspresenter:

  • Blommor & en present - skicka en bukett blommor tillsammans med choklad, en ballong eller en söt nalle.
  • Presentboxar - ge bort en presenbox med delikatesser, spel eller spa-kit.
  • Smycken - en uppskattad gåva är ofta ett snyggt armband, halsband eller örhänge.
  • Inredningsdetalj - ge bort en tidlös klassiker, beställ en vas, ljusstake eller kruka


Blommor till konfirmation

Att konfirmera sig är en fin tradition i Sverige, och många väljer att under konfirmationen åka på konfirmationsläger. Efter att konfirmanden varit på konfirmationsläger är det oftast dags för konfirmationsfesten där konfirmanden firas och får konfirmationspresenter.


A
tt skicka blommor till konfirmationen är en ofta uppskattad gåva, framförallt om man inte kan vara på plats under konfimationsfirandet. Interflora har flera vackra blombuketter till konfirmationen, du kan även välja att lägga till det lilla extra som ett finare konfirmationskort, en nalle, choklad eller något annat av våra tillval till blommorna. Skicka blommor till konfirmationen, alltid en uppskattad gåva!

 

 

Har du svårt att hitta något så kan du alltid ge bort ett presentkort från Interflora, så får konfirmanden själv välja bland gåva! Presentkortet går att använda både vid köp på interflora.se och i våra anslutna butiker.

 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.