Till många platser är vi fullbokade och kan inte ta emot fler beställningar före jul. När du väljer leveransdag ser du om leverans är möjlig till din valda ort.

Skicka julblommor


Sprid julkänslan med de vackraste julblommorna. Botanisera bland ståtliga amaryllis, ljuvligt doftande hyacinter och stämningsfulla julstjärnor. Blommor till jul är minst lika viktigt som pepparkakor, janssons och Kalle.  Dela julen med någon du bryr dig om genom att skicka julblommor. En levande, doftande och grönskande del av julen.

Beställ dina julblommor redan nu – vi levererar dem mellan 14 nov - 27 dec.

Skicka blommor till jul - Våra julblommor

Blommor till advent och Jul är lika vanligt som adventsljusstakar, lussebullar och julgran. Våra julblommor är den perfekta julklappen att uppvakta nära och kära med, men också till anställda och samarbetspartners. Med Interflora kan du skicka ett Blommogram med leverans till Jul. Blommor till Jul är alltid lika populärt och uppskattat och är en julklapp som passar till alla. 

Julens blommor hos Interflora - Överraska med julblommor

En julkrans att hänga på ytterdörren eller som dekoration på matbordet är ett vackert inslag i julpyntet. Du kan välja att köpa en av våra färdiga julkransar eller göra en egen i sann DIY-anda. En av julens mest populära julblomma är Amaryllis. Den älskade amaryllisen går att variera i oändlighet och finns i många olika färger. Du hittar traditionellt röd amaryllis, vintrigt vit amaryllis, eller amaryllis i trendig aprikos färg hos Interflora. Amaryllisen går att ha i en bukett, direkt i en vas eller planterad i kruka. Amaryllisen är även ståtlig i en vacker julgrupp