Tips

Inred med blommor och växter i höst

När kylan och mörkret omger oss är det extra härligt att trotsa årstiden genom att inreda med färg, blommor och stora gröna växter. Skapa blomsterprakt hemma som ger energi!

Beställ stora gröna växter!

Duka upp till fest med mycket blommor för att skapa en härlig känsla vid middagsbordet. Ställ en maffig bukett mitt på bordet som tar plats och placera växter, t.ex Nätaralia, Fiolfikus, och High Chaparral för att skapa en grönskande oas som ramar in middagsbordet snyggt.

storavaxter6.jpg

Den vinröda lyktan kan både användas som ljuslykta och vas. Oavsett vad den används som är den extra snygg med en vacker dekorationskrans runt. Dekorationskransen kan du enkelt skapa själv.

storavaxter9.jpg

Det är lätt att hörn hemma känns tomma och tråkiga. Då är det perfekt att placera en stor grön växt för att få in lite färg och grönska i rummet. En Fönsterfikus med sina vackra blad är fin att placera bakom t.ex en fåtölj för att rama in rummet.

storavaxter7.jpg

Att bygga med gröna växter på höjden med hjälp av en piedestal är ett smart sätt för att få in mycket grönt på en liten yta. Ställ en större växt bakom piedestalen och fyll sedan på med mindre krukväxter så som Aloe vera och Begonia.

storavaxter8.jpg