Tips

Skapa ett grönt hem med krukväxter

En av de stora inredningstrenderna är naturmaterial och jordnära färger. Den gröna trenden fortsätter bara att växa. Vi hjälper dig hitta krukväxter som skapar ett frodigt grönt hem.

Nu är det helt rätt att fylla hemmet med gröna växter och ju fler desto bättre. Du kan nästan inte ha inte ha för många krukväxter. Arbeta på höjden, med hjälp av snygga amplar, och ställ dem i fönster, hyllor samt på golvet.  

Skapa din egen gröna oas

Växter är även bra för ditt välmående eftersom de renar luften och skapar en behaglig hemmamiljö. Bland annat Aloe Vera som rensar luften från formaldehyd och bensen. Genom att lyfta in en del av naturen i ditt hem skapar du inte bara ett trendigt utan också ett harmoniskt och frodigt hem. 

Vi har utökat med fler härliga och krukväxter på Interflora Home som gör att du kan skapa ett frodigt och grönt hem eller ge bort en växt som ett Blommogram.

5 trendiga växter till ditt hem

Rosenskärm

Grönt_hem_med_krukväxter_Rosenskärm.jpg

Rosenskärmen är krukväxternas primadonna. Hon vill ha uppmärksamhet! Växten pryds av rosa klasar som hänger vackert. Denna läckra växt är extra snygg i fönstret eller på ett sideboard. 

Beställ hem en Rosenskärm!


Aloe Vera

Grönt_hem_med_krukväxter_AloeVera.jpg

En lättskött och häftig växt med tjocka och suckulenta blad. Den är inte bara snygg utan den rensar även luften från formaldehyd och bensen. Perfekt att placera i sovrummet eller i en ampel i fönstret. 

Köp en Aloe vera till dig själv! 


Fiolfikus

Grönt_hem_med_krukväxter_Fiolfikus.jpg

Med sina vackra gröna blad ger denna fikus ditt hem en grön och härlig känsla. Sätt den tillsammans med andra sorters växter i fönstret eller med andra fikusar i en grupp på golvet.

Beställ en Fiolfikus idag!

 

Calathea

Grönt_hem_med_krukväxter_Calathea.jpg

Calathean har blivit väldigt populär på grund av dess spännande och dekorativa blad i olika toner. Låt bladen få ta plats genom att hänga upp den i en ampel i taket eller i fönstret.

Inred hemma med en Calathea!

 

Monstera

Grönt_hem_med_krukväxter_Monstera.jpg

En klassisk grön växt som har blivit trendig igen. I början kan du placera den snyggt i en bokhylla eller på en bänk, men när den blir större gör den sig bra på golvet eller på en piedestal. Får din monstera flikade blad? Vad bra, det betyder att den trivs!   

Beställ en trendig Monstera!