Tips

4 tips till höstdukningen

Hösten bjuder in till fest. Duka upp med snyggt porslin, god mat och såklart blommor. Här ger vi dig 4 tips till höstdukningen!

 

1. Färgstarka blommor

Vad är en dukning utan blommor på bordet? På hösten är det fint att duka med färgstarka och maffiga blommor. Nu är det säsong för hortensia, dahlia och krysantemum. I vår dukning har vi placerat buketten Höstdröm bredviden större vas med torkat gräs och strån.

4-tips-till-höstdukningen-Interflora-1.jpg


2. Ta vara på hösten

Hösten är minst lika vacker som sommaren och det finns ofta fortfarande möjlighet att vara utomhus. Om vädret tillåter kan du duka upp lunchen eller middagen utomhus i naturen och om temperaturen är lite lägre kan gästerna vira in sig i mysiga filtar. 

Duka-vackert-i-september-3.jpg


3. Mjuka upp dukningen

Ett robust porslin och vackra färgade glas skapar en höstlig känsla till dukningen. Men för att få till den varma och mjuka känslan kan det behövas textilier. Använd en stor duk och servetter i linne.

4-tips-till-höstdukningen-Interflora-4.jpg


4. Varmt och stämningsfullt ljus

På hösten passar det extra bra att tända ljus för att få ett varmt och välkomnande sken. Kombinera ljusstakar med ljushållare för att skapa dramatik och om du har möjlighet kan du sätta upp en ljusslinga över bordet för att skapa den ultimata stämningen.

4-tips-till-höstdukningen-Interflora-3.jpg