Tips

Buketter som lyser upp i november

Gör det bästa av höstmörkret och ta vara på tiden fram till jul. Blommor lyser upp och gör det extra trivsamt hemma. Kanske är det just nu när kvällarna kommer tidigt som vi behöver en fredagsbukett som allra mest.

 

Amaryllislycka inför advent

Äntligen amaryllistid. Säsongens mest majestätiska blomma, här i ljuvlig aprikos, ger en försmak av högtiderna som snart kommer. Överraska med Amaryllislycka! Buketten innehåller också vide, nejlika, prärieklocka och eukalyptus. Om amaryllisen är knoppig får den du uppvaktar njuta länge av blomsterglädjen.

Buketter-som-värmer-i-november-Amaryllislycka.jpg

 

Novemberbukett för grå dagar

Gråruskiga november behöver mer aprikos! Här får vår drottninglika amaryllis sällskapa med matchande krysantemum och hypericum samt magnoliablad och perukbuske i rostiga nyanser. Novemberbuketten är full av karaktär och personlighet och håller sig fin länge.

5 novemberbuketter_1.jpg

 

Amaryllisdröm i pasteller

Här är en bukett som sprider både ljus och värme med sina milda pasteller. Eller vad sägs om snittamaryllis, aprikosfärgad nejlika, rosa alstroemeria och gröna kvistar i en mjuk och rundbunden form. Vem vill du visa omtanke med en riktig Amaryllisdröm?

Buketter-som-värmer-i-november-Amaryllisdröm.jpg

 

Varm kram piggar upp

Hör du till dem som tycker mörkret är utmanande för humör och energi? Varm kram piggar upp. Buketten innehåller krysantemum, lecodendron och magnoliablad i djupa och livfulla kulörer som får värmen att sprida sig. Skicka en Varm kram till någon som behöver det – eller gläds åt den själv.

Höstens-orangea-buketter-Varm-kram.jpg