4 populära buketter till mamma


Skäm bort mamma på Mors dag med en blomstrande hyllning! Svårt att välja vilken bukett du ska skicka till din mamma? Vi hjälper dig. Här har vi samlat fyra av våra mest populära buketter att skicka till henne på Mors dag, söndag den 26 maj. Beställ ditt Blommogram idag!

 

✓ Handbunda buketter     ✓ Leverans på Mors dag 26/5


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.

Skicka blommor till mamma på Mors dag den 26e maj

Visa mamma hur mycket hon betyder på Mors dag med en vacker bukett, komponerad med säsongens blommor och färger. Det kan vara svårt att välja vilken bukett du ska skicka, därför hjälper vi dig genom att lista fyra av våra populäraste buketter att skicka till mamma. Lyxa till ditt Blommogram lite extra genom att välja något eller några av våra tillval som du hittar på produktsidan. Vi har belgiska chokladpraliner, praliner av ljus- och mörk choklad, lyxigt kaffe, vackra vaser, geléhjärtan, ballonger och engelsk konfekt. Din mamma kommer garanterat känna sig speciell och uppskattad med ett blomsterbud direkt till dörren.

Vi hjälper dig att välja rätt bukett till Mors dag

Att välja rätt bukett till mamma på Mors dag, söndag den 26e maj, har aldrig varit enklare. Har har vi noggrant valt ut fyra populära buketter som garanterat sprider lycka och kärlek. Varje bukett är skapta för att förmedla precis rätt känsla. Med Interflora kan du känna dig trygg att just ditt Blommogram är skapat med kärlek och kreativitet. Buketten levereras med bud direkt till mottagarens dörr. Beställ ditt Blommogram idag på interflora.se.