Trender

Julens trender 2018

Julen närmar sig och längtan efter att inreda stämningsfullt hemma i julens tecken växer. Julens blomstertrender 2018 består av klassiska julblommor som amaryllis, hyacint och tulpaner i julens röda och vita färger. En uppstickare är aprikosa buketter och julgrupper.

 

Lyx i aprikost

I jul finns självklart det klassiska blommor i traditionella färger – rött, vitt och grönt, men vi sätter även färg på julen med blommor i aprikosa färger.
1260522.jpg1260526_ny.jpg1260525.jpg

I den pampiga buketten Jullyx finner du vackra amaryllis tillsammans med tistel, alstroemeria, nejlikor och olika sorters grönt. Lyx i aprikost är juldekorationen som tar plats och sticker ut och Hyacintlyx är en trendig julbukett med aprikos amaryllis tillsammans med tistlar, hyacinter och alstroemeria. 

 

Härligt brända toner med inslag av guld

När kylan kryper på och den första snön faller vill vi skapa oss ett mysigt hem genom att pynta stämningsfullt. Årets julkollektion är en serie vaser, krukor och inredningsdetaljer som går i den härligt brända färgtonen. Med inslag av guld, roströd och rosa lyfter vi fram en värmande känsla och ljus i form av gulddetaljer.

julenstrender2018-julkollektion.jpg

Vackra hyacinter i en vinröd vas tillsammans med en rosa ljuslykta, med inslag av guld, skapar en värmande julstämning där vi kan längta till jul.

 

Vackra dekorationskransar

I jul och vinter är det fint att ha en vacker krans på ytterdörren, på matbordet eller hängandes i fönstret.

dekorationskransar.jpg

Vi har både färdiga dekorationskransar att beställa samt ett kranskit om du vill binda kransen själv.


Låt julkänslan komma fram, skicka ett Blommogram!

När julen närmar sig kan du enkelt önska nära och kära en god jul genom att skicka en julblomma eller en klassisk julgrupp. Beställ nu så levererar vi blommorna till jul!

Till den som redan har allt har vi presentkort så att blomälskaren själv kan frossa i blommor på interflora.se eller i närmsta butik. Du väljer om presentkortet ska skickas via post, sms eller e-post.

julenstrender2018-presentkort.jpg