Skicka julblommor


Sprid julkänslan med de vackraste julblommorna. Botanisera bland ståtliga amaryllis, ljuvligt doftande hyacinter och stämningsfulla julstjärnor. Blommor till jul är minst lika viktigt som pepparkakor, janssons och Kalle.  Dela julen med någon du bryr dig om genom att skicka julblommor. En levande, doftande och grönskande del av julen.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Skicka blommor till jul - Våra julblommor

Blommor till advent och Jul är lika vanligt som adventsljusstakar, lussebullar och julgran. Våra julblommor är den perfekta julklappen att uppvakta nära och kära med, men också till anställda och samarbetspartners. Med Interflora kan du skicka ett Blommogram med leverans till Jul. Blommor till Jul är alltid lika populärt och uppskattat och är en julklapp som passar till alla. 

Julens blommor hos Interflora - Överraska med julblommor

En julkrans att hänga på ytterdörren eller som dekoration på matbordet är ett vackert inslag i julpyntet. Du kan välja att köpa en av våra färdiga julkransar eller göra en egen i sann DIY-anda. En av julens mest populära julblomma är Amaryllis. Den älskade amaryllisen går att variera i oändlighet och finns i många olika färger. Du hittar traditionellt röd amaryllis, vintrigt vit amaryllis, eller amaryllis i trendig aprikos färg hos Interflora. Amaryllisen går att ha i en bukett, direkt i en vas eller planterad i kruka. Amaryllisen är även ståtlig i en vacker julgrupp

Skicka julblommor utomlands

Oavsett var i världen du vill skicka julblommor så levererar vi blommor världen över och ofta kan vi leverera redan samma dag. Det är enkelt att skicka julblommor till utlandet, välj vilket land du vill skicka julblommor till, välj julbukett och skriv i din hälsningstext. Sedan är det bara att beställa, vi sköter resten och ditt Blommogram är i trygga händer. 

Svårt att välja julblommor eller julgrupp?

Ibland kan det vara svårt att veta vad för julblommor eller julgrupper och dekorationer att skicka. I dessa fall kan ett presentkort på blommor vara ett bra alternativ. Välj vilket belopp du vill ge, sedan är det bara att välja leveranssätt och sedan beställa. Presentkort på blommor är garanterat en uppskattad gåva där mottagaren själv kan välja bukett. 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.