Tips

Finaste julklapparna 2023

Julen är högtiden då vi skänker varandra en extra tanke och gärna ger varandra julklappar. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på. Oavsett om du letar efter julklappar till mamma, pojkvännen, kompisen eller kollegan ger vi dig här julklappstips som passar både till henne och honom!

Våra julklappstips fungerar lika bra att skicka till nära och kära som man inte kan fira jul med, för att visa sin omtanke, som att ta med som julklapp.


Julklappen som varar så länge du vill

 

Tips-på-julklappar-Till-den-som-har-allt.jpg

Årets julklapp är alltid, enligt oss, att överraska med en Blomprenumeration. En vackrare och mer uppskattad julklapp är svår att hitta! Välj hur länge den ska vara och storlek på buketten, skriv en personlig julhälsning och sprid julkänsla till dem du tycker om.

 

Julblommorna som räddar liv

Tips-på-julklappar-välgörenhet-4.5.jpg

Köp en julklapp som gör gott. Skicka en bukett som stödjer Cancerfondens livsviktiga arbete eller välj en bukett som bidrar till Läkare Utan Gränsers livräddande sjukvård och humanitära hjälp. Din gåva gör skillnad, i jul och alla andra dagar. Här hittar du alla våra välgörenhetsblommor.

 


Ge bort en grön julklapp

Tips-på-julklappar-grön-växt-4.5.jpg

Krukväxter är perfekta presenter oavsett vart eller till vem du vill skicka dem till. Luftrenande, vackra och håller länge om de är väl omhändertagna. Botanisera bland alla våra gröna vänner eller välj någon av våra utvalda favoriter.


Tidlösa julklappar för hemmet


Julklappstips-Inredning-2023.jpg

En perfekt julklapp till den inredningsintresserade är hållbara designklassiker som mottagaren kan njuta av i många år. Här har vi valt ut några av våra favoriter som våra 100-års vaser, korgar och krukor. Fler inredningsprodukter hittar du här.

 

Julklappen som blommar ut

Julklappstips-Presentkort-2022.jpg

Att hitta en julklapp till någon som redan har allt är svårt. Då är ett presentkort på blommor den perfekta julklappen! Den som får presentkortet kan använda det i alla våra anslutna blomsterbutiker och på interflora.se. Välj om det ska skickas med post, e-post eller sms. Väljer du digital leverans kan julklappen komma fram inom 30 minuter.