Tips

Julklappstips 2022

Julen är högtiden då vi skänker varandra extra tanke och gärna ger varandra julklappar. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på. Oavsett om du letar efter julklappar till mamma, pojkvännen, kompisen eller kollegan ger vi dig här julklappstips som passar både till henne och honom!

Våra julklappstips fungerar lika bra att skicka till nära och kära som man inte kan fira jul med, för att visa sin omtanke, som att ta med som julklapp.


En blomstrande julklapp
Tips-på-julklappar-Till-den-som-har-allt.jpg

Årets julklapp är alltid, enligt oss, att överraska med ett Blommogram. En vackrare och mer uppskattad julklapp är svår att hitta!

Välj en maffig julbukett eller en vacker julgrupp, skriv en personlig julhälsning och sprid julkänsla till de du tycker om.

Skicka julblommor!


Goda julklappar
Julklappstips-Delikatesser.jpg

Skicka en ätbar julklapp som gör magen glad. Hos oss hittar du delikatesser för alla smaker – choklad, lakrits och boxar fyllda med massa godsaker. 

Du kan också lägga till choklad som tillval till alla julblommorPerfekt för att ge bort en godare jul!

Skicka godsaker!


Julklappar för hemmet
Julklappstips-Inredning-2023.jpg

En perfekt julklapp till den inredningsintresserade är hållbara designklassiker som mottagaren kan njuta av i många år.

På interflora.se hittar du många designklassiker, till exempel vaser från bland annat Georg Jensen och Ittala, ljusstakar från Orrefors och inredningsdetaljer av Kay Bojesen och House Doctor.

 

Beställ inredning!


En julklapp som blommar ut
Julklappstips-Presentkort-2022.jpg

Att hitta en julklapp till någon som redan har allt är svårt. Då är ett presentkort på blommor den perfekta julklappen! Då kan personen välja vad den själv önskar i alla våra anslutna blomsterbutiker och på interflora.se.

Välj om presentkortet ska skickas med post, e-post eller sms. Väljer du digital leverans kan julklappen komma fram inom 30 minuter.

 

Skicka julklappar utomlands

Har du vänner, familj och bekanta som bor utomlands kan det vara svårt att komma på en bra julklapp eller julhälsning att förmedla. Därför vill vi tipsa om att ett Blommogram utomlands kan vara ett alternativ till vanliga julkort som man ofta skickar tilla nära och kära som bor utomlands.

Vi levererar Blommogram till de allra flesta länder, och man kan välja bland ett stort utbud av buketter, krukväxter och olika tillval att skicka som present utomlands.  

Skicka julkappar utomlands!