Tips

Inspireras av 5 vackra julbuketter

Julen är verkligen blommornas högtid. Nu tar de ordentligt med plats och doftar gott för att sprida maximal julstämning hemma. Vi har handplockat fem julbuketter som är fina att skicka i jul.

Glimrande lyx till jul

Buketten Glimrande lyx är en drömmig julbukett som innehåller vinröd amaryllis, aprikosfärgade nejlikor, rosa alstroemeria, vinröd skimmia och eukalyptus. Blomsorterna är noggrant utvalda för att hålla länge och för att de gör julen extra glimrande. Det här är en bukett som bidrar med festlig elegans och tidlös skönhet. 

Inspiration_2023_Glimrande-lyx_4.5.jpg

 

Klassiskt med Amaryllisfrossa

Amaryllisfrossa är enkel men en fröjd för ögat. Buketten innehåller storslagen amaryllis och eukalyptus. Blommorna kan komma att levereras knoppiga för att du eller den du ger dem till ska få njuta av dem desto längre. De slår snart ut för att sprida sin elegans under hela julen.

1201640-m1.jpg


Stämning med Ståtlig julbukett 

Buketten Ståtlig julbukett är lika vacker som en stjärna på himlen. Med röd amaryllis, nejlika och alstroemeria, eukalyptus och blandat grönt sätter den här buketten verkligen julstämningen! Låt den ta plats i en passande vas och den blir julens blickfång.

Inspiration_2023_Ståtlig-julbukett_4.5.jpg


Önska god jul med Julefrid

Med ståtlig amaryllis, ilex, eukalyptus och mjuktall är Julefrid en riktig favorit i jul. Skicka den till någon du tycker om för att önska god jul! Blommorna kan komma att levereras knoppiga för att sedan blomma vackert så länge som möjligt. Det dröjer inte länge innan de majestätiska klockorna slår ut.

Inspiration_2023_Julefrid_4.5.jpg


Vinterfest för en vit jul

En vacker och maffig bukett med vita amaryllis, nejlikor, alstroemeria och blandat grönt för den som drömmer om en snövit jul. En elegantare bukett får man leta efter! Vinterfest är perfekt att skicka för att önska god jul eller gott nytt år. 

Inspiration_2023_Vinterfest_4.5.jpg