Tips

Floristernas vår- och sommarbuketter

Florister drivs av kraften att skapa vackra buketter och dekorationer. När du beställer vår bukett Floristens val får floristen kreera fritt och binder en bukett med känsla, sin hantverksskicklighet och med säsongens blommor. Ett perfekt sätt att uppvakta på eller unna sig själv! Här visar vi några exempel på Floristens val.

Vacker försommarbukett

Hemma hos Emma Jönsson hittar vi denna spirande försommarbukett med bland annat kvistrosor, pioner, nejlika, hosta, eukalyptus och scabiosa.

  

Denna bukett kostar mellan 600-700 kr


Magisk pionbukett

Denna bukett är som en vacker solnedgång. Floristen har skapat den med bland annat pionen Coral Charm som ändrar färg under blomningen, från mörk till ljus. Pionerna är komponerade tillsammans med rosor, nejlikor, alstroemeria och grönt.

  

Denna bukett kostar mellan 400-600 kr

 

Varma solrosor

Hemma hos Rebecca Valkeinen hittar vi denna magiska och yviga bukett. Buketten har bland annat solrosor, snöbär, bupleurum, asclepia och alstoemeria.

  

Denna bukett kostar mellan 500-700 kr

 

Drömmiga rosor

En rosa dröm med vackra ljusrosa rosor, viburnum och nejlikor. 

  

Denna bukett kostar mellan 500-600 kr

 

Pioner och hortensia

Cecilia Nilsson håller i en magisk Floristens val med sommarens sägongsblommor. Stora pioner kombinerade tillsammans med maffig snitthortensia, viburnum och grönt.


Denna bukett kostar mellan 600-700 kr


Vackert i cremevitt

En fantastisk rosdröm med cremevita och ljusrosa rosor tillsammans med alstroemeria och blandat grönt hemma hos Mia Steij.


Denna bukett kostar mellan 600-700 kr