Tips

Brudbuketter - Våra bröllopsblommor

Trenden inom brudblommor är generös genom att det allra viktigaste är individualitet. Välj en brudbukett och bröllopsblommor som du tycker om och som är i säsong för just ert bröllop. Vi hjälper dig att hitta just din stil på brudbuketten!
 

Enligt traditionen ska mannen beställa brudbuketten eftersom den är en gåva från honom, men idag vill de flesta brudar vara med och bestämma hur buketten ska se ut. Den ska ju stämma i färg med hår, klänning, make-up och temat för bröllopet om det finns ett sådant.

interflora.se kan du beställa hem din brudbukett. Välj den bukett som du tycker om så binder en florist den och budar hem den till dig. Enklare kan det inte bli!
 

Beställ hem din brudbukett till bröllopet

Brudbukett Sommar

Planerar ni att gifta er i sommar? Då är brudbuketten Sommar en hyllning till denna ljuvliga tid. Brudbuketten är fylld med pioner, stjärnflocka, kamomill och daggkåpa i en rundbunden och romantisk form, som hålls ihop av ett enkelt natursnöre. Vill du matcha med din blivande så kan du lägga till en matchande corsage.

Brudbukett-Sommar-Pioner-Bröllopsbukett-Interflora.jpg

Brudbukett-Sommar-Pioner-Detalj-Bröllopsbukett-Interflora.jpg


Brudbukett Pastell

Bleka pasteller är en stilsäker och romantisk kombination i en brudbukett. Brudbukett Pastell är en rundbunden bukett med lite bredd, som avslutas med ett enkelt natursnöre. Buketten innehåller rosa och vita rosor, prärieklocka och eukalyptus.

Brudbukett-Pastell-Bröllopsbukett-Rosor-Interflora.jpg

Brudbukett-Pastell-Bröllopsbukett-Rosor-Detalj-Interflora.jpg


Brudbukett Klassisk

När ros, hortensia och orkidé möts uppstår tidlös kärlek. Vår rundbundna brudbukett i porslinsvitt passar den klassiskt eleganta bruden. Lägg till en matchande corsage för att matcha med din blivande.​

Brudbukett-Klassisk-Bröllopsbukett-Interflora.jpg

Brudbukett-Klassisk-Bröllopsbukett-Detalj-Interflora.jpg


Brudbukett Klematis

Bjud in trädgården och ängen i din brudbukett. Vår brudbukett Klematis har en magisk sommarkänsla och innehåller klematis, vildmorot, tistel och gräs i en vild och spretig form med ett matchande band som hänger fritt.

Brudbukett-Klematis-Vild-Bröllopsbukett-Interflora.jpg

Brudbukett-Klematis-Vild-Detalj-Bröllopsbukett-Interflora.jpg


Brudbukett Färgstark

Vår brudbukett Färgstark är fylld av ros, freesia, klematis och nejlika i intensiva nyanser. Klassiska sorter, men uttrycket är modernt med gräs som lekfulla utropstecken. Det matchande textilbandet får hänga fritt.

Brudbukett-Färgstark-Bröllopsbukett-Rosor-Interflora.jpg

Brudbukett-Färgstark-Bröllopsbukett-Rosor-Interflora-Detalj.jpg


Brudbukett Brudslöja

Om du önskar en enkel men ändå en romantisk brudbukett är Brudslöja ett perfekt val. Brudbbuketten Brudslöja är bunden av endast brudslöja och ger den naturliga känslan som är helt rätt i tiden. På en gång bohemchic, stilren och elegant med böljande textilband i gräddvitt.

Brudbukett-Brudslöja-Bröllopsbukett-Interflora.jpg

Brudbukett-Brudslöja-Detalj-Bröllopsbukett-Interflora.jpg


Säsongens blommor

Eftersom vissa blommor kan vara svåra att få tag i året om är det viktigt att anpassa buketten efter årstid. Din florist vet vilka blommor som finns när så ta deras råd - de ser till att ni får den bästa kombinationen av blommor för säsongen.
Läs mer om vilka blommor som är i säsong när på Bröllopsblommor efter säsong

En del blommor tar lite längre tid att beställa hem till butiken - därför är det så viktigt att vara ute i god tid inför bröllopet.

Under vigseln ska du hålla buketten snett framåt, placerad strax under naveln. Din florist visar dig rätt.

Många bröllopsbrudar i Sverige väljer att spara sin brudbukett och andra väljer att kasta buketten och låta ogifta kvinnor på festen fånga buketten. Den lycklige som får tag i buketten, står i närmast tur att gifta sig, enligt traditionen.

För att få konsultation och för att beställa dina unika bröllopsblommor – besök din närmsta Interflorabutik och få hjälp av våra kunniga florister