Tips

5 vackra hortensiabuketter

Hortensian är en riktig favorit som fullkomligt tar över våra hem under hösten. Den populära blomman kommer i många färger; vit, rosa, blå, lila och grön och den är lika fin färsk som den är att torka.

1. Hortensiadröm 

En praktfull hortensiabukett som ger mycket färg till hemmet. Den passar för uppvaktning under alla höstens tillfällen, och innehåller hortensia, rosor, tistel och blandat grönt.

1287080-m1.jpg

Skicka Hortensiadröm!

2. Stilren höst 

Hortensian fantastiska blommor är stora och iögonfallande och med det behövs det bara en hortensia för att det ska bli en hel bukett. Det här är en stilren höstbukett där hortensia får glänsa och ta plats!

1202330-m1-NY.jpg

Skicka Stilren höst!

3. Trendig höst 

En trendig bukett som piggar upp i det smygande höstmörkret. Visa din uppskattning i höst med en färggrann höstbukett! Buketten innehåller bland annat hortensia i rosa nyanser, ros i aprikos, rosa prärieklocka och orange alstroemeria.

1202352-m1-NY.jpg

Skicka Trendig höst!

4. Septemberbuketten

Vad passar bättre än att inleda hösten med en fantastisk bukett? Överaska den du tycker om med vår vackra Septemberbukett! Septemberbuketten innehåller bland annat hortensia i höstrosa och vinröd nyans, sedum, hypericum, alstroemeria som ramas in av höststrån.

1202568-m1.jpg

Skicka Septemberbuketten!

5. Hortensia nyans 

Hortensiabukett skapad av Sylvia Jingskog, mästerflorist, Interflora Bellis by Sylvia.  ”Hortensia är en riktig favorit, en magnifik blomma som är absolut finast på hösten med sin skiftande färgskala. Här har jag valt dova nyanser och bundit en rund och bullig form där gräs och limonium får spreta lite.” 

Klicka här för att beställa buketterna hem till dig själv!