Samarbeten

Mors dag-samarbete med Läkare Utan Gränser

Till_Forman_for-Läkare-utan-gränser-topp.jpg

 

Välj en gåva som räddar liv

Ge en mors dag-gåva som räddar liv. Vi samarbetar med Läkare Utan Gränser som arbetar med livräddande vård för nyblivna mammor och barn på utsatta platser runt om i världen. När du väljer en bukett med donation så går ditt bidrag direkt till Läkare Utan Gränsers insatser för säkra förlossningar och vård för nyfödda.
Ditt bidrag gör skillnad
.

Världens mammor

Världens mammor

Mors dag-buketten Utan Gränser

Mors dag-buketten Utan Gränser

 Utan Gränser Sommar

Utan Gränser Sommar

Mors dag-boxen Utan Gränser

Mors dag-boxen Utan Gränser

 

En livräddande insats på Mors dag

Livets början är ett mirakel. Men det är också förenat med stora risker – varannan minut dör en kvinna i världen av graviditets- eller förlossningskomplikationer. Läkare Utan Gränser arbetar outtröttligt för att fler kvinnor och barn ska överleva.
Tillsammans kan vi bidra till livräddande vård för nyblivna mammor på utsatta platser runt om i världen. När du väljer en av våra buketter med donation så går ditt bidrag direkt till Läkare Utan Gränsers insatser för säkra förlossningar och vård för nyfödda i något av de länder där de arbetar. Ditt bidrag gör skillnad.

Copyright: Läkare utan gränser Foto: Barbara Debout

Hälsokontroller som räddar liv

99% av alla förlossningsrelaterade dödsfall sker i låginkomstländer. En viktig insats för tryggare förlossningar där både fler barn och mammor mår bra är att ge fler tillgång till hälsokontroller och vård under graviditeten. Här får trettioåriga Baidu Jinnah Sheriff i Sierra Leone en undersökning av barnmorskan Sia Kallon. Precis som all vård Läkare Utan Gränser ger är undersökningen kostnadsfri – vilket är helt avgörande för patienterna.

Copyright: Läkare utan gränser Foto: Peter Bräunig

Läs mer på www.lakareutangranser.se.