Tips

4 presenttips till Mors dag

Söndagen den 26 maj firas alla mammor på mors dag. Uppvakta mamma, mormor, farmor, bonusmamma eller svärmor med en personlig mors dag-present. Vi ger dig 4 tips på presenter som levereras hem till mamma!

1. Mors dag-buketter

Blombud som levereras till dörren är en personlig present att skicka till mamma eller den du vill fira på mors dag. Välj mellan flera olika buketter och skriv en personlig hälsning för att säga "Grattis på mors dag" eller "Du är bäst!".

1201870-2024-4.5-m1.jpg 1202499-4.5-2024-m1.jpg 

 

2. Blomprenumeration

En Mors dag-present som överraskar fler än en dag! Välj hur länge prenumerationen ska vara, storlek på buketten, skriv en personlig hälsning till mamma och sprid blomsterglädje!

Liten-promo-prenumeration-juli-2022-2.jpg  Gåvoprenumeration-kat-kvadrat-2.jpg  Promo-Prenumeration-Maj-2024-kvadrat-2.jpg

 

3. Blommande växt som Mors dag-present

Vackra växter med blommor förlänger Mors-dag känslan. Ett fint sätt att uppvakta mor på den speciella dagen och skänker glädje länge.

Presenttips-till-mors-dag-pelargon.jpg  Presenttips-till-mors-dag-phalaenopsis.jpg

 

4. Presentkort laddat med blommor

Om du trots allt inte hittar en bukett att skicka till Mors kan du ge bort ett presentkort laddat med blommor. Du kan välja att skicka det med post, e-post eller sms och mottagaren kan sedan köpa sina blommor själv i valfri butik som är ansluten till Interflora eller på interflora.se.