Tips

5 buketter till Mors dag

Den 26 maj firas alla mammor på Mors dag i Sverige. Blommor är en perfekt gåva för att visa hur mycket hon betyder. Här visar vi 5 buketter och blommor som passar extra bra att skicka till mamma på Mors dag!

 

Mors_dag_2024_teaser.jpg


Majbuketten

Skicka en bukett till mamma på Mors dag som är en riktigt favorit. Vår Majbukett är en riktig vårdröm som flirtar med den kommande sommarvärmen. Buketten är komponerad i skira vårfärger och innehåller alstroemeria, lövkoja, nejlika, limonium och fint grönt.Mors dag-buketten

Uppvakta mamma med en bukett i vackra och sobra pastelltoner! Mors dag-buketten innehåller lövkoja, lejongap och nejlika som vackert ramas in av söta små kamomiller och grönt. Storlekarna mellan och stor innehåller även alstromeria.


Bukett till mor

Bukett till mor är en skir bukett som är perfekt att uppvakta mamma med. De pudriga rosa och orange nyans med vilt vippande grönt ger en härlig vårkänsla Visa din uppskattning med en ljuvlig blombukett!

Buketten finns även tillsammans med chokladstrut eller chokladask.


Mors dag-boxen

En fin present till mamma är den ljuva Mors dag-boxen. Boxen är fylld med fina och uppiggande blommor som kommer göra mamma glad. Boxen finns i två storlekar, stor och liten.

Mors dag-boxen finns också med donation till Läkare Utan Gränser för världens mammor.

 

Floristens Mors dag-bukett

Floristens Mors dags-bukett innebär att våra kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett med blommor och färger som hör högtiden till. Låt våra florister hjälpa dig att uppvakta och överraska - enklare kan det inte bli!