Begravningsblommor


Vi hjälper vi dig att skapa ett vackert och personligt farväl med blommor.
Här hittar du vackra begravningsblommor, begravningsdekorationer och kondoleansblommor för att hjälpa dig att skapa ett personligt avsked och visa omtanke i sorgens stund.


Vårt sortiment är utvecklat med hållbarhet i åtanke, så att du kan välja plastfria och även biologiskt nedbrytbara alternativ. Utseendet kan varieras efter personliga önskemål och säsong, i samråd med din lokala florist.

 

Beställ senast 2 dagar innan begravningen. Vi levererar i god tid till kyrka eller kapell

Vi hjälper dig att skapa ett personligt farväl med blommor


Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke i sorgens stund. Ska du anordna en begravning, besöka en begravning eller skicka blommor till en begravning? Kanske vill du skicka kondoleansblommor till anhöriga som delaktighet i deras sorg?

Vi på Interflora kan hjälpa dig.

 

Blommor till begravning och begravningsdekoration

Vi på Interflora har lång erfarenhet av att se till att din sista hälsning kommer fram till begravningen i tid. De vanligaste blommorna att skicka till en begravning är en begravningsbukett, begravningsdekoration eller begravningskrans. När det gäller blommor till begravning så finns det egentligen inga regler, utan det handlar om hur personlig du vill vara.

Handbukett till begravning

Vid begravningar används ofta handbuketter av närstående och deltagande under begravningen. Det är en fin gest och en personlig hyllning till den avlidne. När du beställer begravningsblommor med Interflora kan du lägga till handbuketter som tillval. Läs mer om olika handbuketter – vad de olika blomsorterna och färgerna symboliserar. 

Din hälsning på textat band och korttext vid begravning

Du kan välja att lägga till ett textat band till dina begravningsblommor. Om du inte väljer att lägga till det så skrivs din hälsning på ett kort, som sätts i blommorna. 
Läs våra tips på korttexter till begravningsband och om hur du skriver en hälsning med en fin text till begravning.

Brett sortiment med olika begravningsteman

Vi har ett brett sortiment där varje blomsterdekoration, begravningsbukett, krans och blomsterhjärta har en genomtänkt design. Ska du arrangera en mer personlig begravning med tema? Eller ska du skicka blommor till en begravning med specifikt tema? Se vårt vackra sortiment med kollektioner anpassade efter årstid, färg och smak.