Vi hjälper dig att skapa ett vackert och personligt farväl med blommor

Ett personligt avsked


Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke i sorgens stund. Naturens egen fägring är ett vackert inslag som även skapar stämning på begravningen. Ska du anordna en begravning, besöka en begravning eller skicka blommor till en begravning? Kanske vill du skicka kondoleansblommor till anhöriga som delaktighet i deras sorg?
Vi på Interflora kan hjälpa dig.

Anordna en begravning

 

Vi på Interflora har - med våra kunniga florister och förstklassiga blommor – över 95 års erfarenhet av att hjälpa till att skapa ett vackert farväl. Vi hjälper dig med kist- eller urndekorationer, blommor till minnesstunden eller annat som du önskar för att anordna en vacker begravning.

 

Skicka blommor till en begravning

 

Vi hjälper dig med begravningskransar, -dekorationer och buketter att skicka till en begravning. Dekorationer, kransar och buketter placeras vid kistan eller urnan och levereras till ceremonin av blomsterbutiken.

Skicka kondoleansblommor

 

Vi hjälper dig med kondoleansblommor och andra blommor att skicka till anhöriga för att visa omtanke, beklaga och visa deltagande i sorgen.

Skicka begravningsblommor utomlands


Interflora finns representerat i ca 150 länder. Det innebär att du kan skicka kondoleans- och begravningsblommor till de flesta orter världen över.

Grönare blomsterarrangemang Kepler-löv-1.png

 

Interfloras begravningssortimentet är utvecklat med hållbarhet i åtanke. I största möjliga mån har vi valt plastfria och biologiskt nedbrytbara alternativ till våra kransar och dekorationer och vi presenterar även ett sortiment med buketter vilket alltid är ett extra bra val.

Vi hjälper dig

 

Att välja blommor till begravning och kondoleans känns ibland svårt. Vi på Interflora har stor erfarenhet av blommor till begravning och hjälper dig gärna. Välkommen att kontakta oss om du har frågor.


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.