Vi hjälper dig att skapa ett vackert och personligt farväl med blommor

ETT PERSONLIGT AVSKED

Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke i sorgens stund. Naturens egen fägring är ett vackert inslag som även skapar stämning på begravningen. Oavsett om du ska anordna en begravning, besöka en begravning, skicka blommor till en begravning du inte kan delta på eller vill skicka kondoleansblommor till anhöriga som delaktighet i deras sorg så kan vi på Interflora hjälpa dig.

ANORDNA EN BEGRAVNING

Vi på Interflora har - med våra kunniga florister och förstklassiga blommor – över 95 års erfarenhet av att hjälpa till att skapa ett vackert farväl. Vi hjälper dig med kist- eller urndekorationer, blommor till minnesstunden eller annat som du önskar för att anordna en vacker begravning.

 

SKICKA BLOMMOR TILL EN BEGRAVNING 

Vi hjälper dig med begravningskransar, -dekorationer och buketter att skicka till en begravning. Dekorationer, kransar och buketter placeras vid kistan eller urnan och levereras till ceremonin av blomsterbutiken.

SKICKA KONDOLEANSBLOMMOR

Vi hjälper dig med kondoleansblommor och andra blommor att skicka till anhöriga för att visa omtanke, beklaga och visa deltagande i sorgen.


BESTÄLL SENAST 2 DAGAR INNAN BEGRAVNINGEN
Vi levererar din begravningshälsning i god tid till kyrka eller kapell, men vi behöver din beställning av begravningsblommor senast två dagar innan begravningen.

 


BEGRAVNINGBLOMMOR


Här hittar du blommor att skicka till, eller att ta med till, begravningen. Blommorna placeras vid sidan om kistan/urnan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

KONDOLEANSBLOMMOR
Här hittar du blommor att skicka till någon som mist en anhörig för att visa omtanke och beklaga sorgen.

SKICKA BEGRAVNINGSBLOMMOR UTOMLANDS

Interflora finns representerat i ca 150 länder. Det innebär att du kan skicka kondoleans- och begravningsblommor till de flesta orter världen över.

Grönare blomsterarrangemang Kepler-löv-1.png

Interfloras begravningssortimentet är utvecklat med hållbarhet i åtanke. I största möjliga mån har vi valt plastfria och biologiskt nedbrytbara alternativ till våra kransar och dekorationer och vi presenterar även ett sortiment med buketter vilket alltid är ett extra bra val.

VI HJÄLPER DIG

 Att välja blommor till begravning och kondoleans känns ibland svårt. Vi på Interflora har stor erfarenhet av blommor till begravning och hjälper dig gärna. Välkommen att kontakta oss om du har frågor.