Trender

Julens trender 2017

Julen är tiden för att pynta och inreda stämningsfullt. I jul får blommorna ta ännu mer plats och ordentligt sätta färg på julen. Klassiska julblommor så som amaryllis, hyacint och tulpaner matchas med inslag från naturen och inredningsdetaljer i guld. Färgskalan är klassiskt rött och vitt men också trendfärgen aprikos.

Sätt färg på julen!

Trenden julen 2017 är att blommor och blomstergrupper får ta större plats, både på borden och i pyntningen. Varför inte använda blommor i julgranen eller slå in julklapparna med en blomma som dekoration? I år låter vi blommorna effektfullt sätta färg på julen för att skapa en väldoftande och stämningsfull jul.

Trendigt yviga buketter i aprikost

De klassiska röda och vita julblommorna är ett säkert kort även i år, men utmanas av buketter och julgrupper i trendigt aprikos och naturfärger. Som vi har sett under hela året är buketterna trendigt stora och yviga. De aprikosa blommorna matchas snyggt med bland annat bruna magnoliablad, dekorativa kottar och barrväxter.

Två nyheter för i år är buketterna Amaryllislyx och Hyacintlyx som känns helt rätt i år!

 

 

 

 

 

Lyxigt guld mixat med naturliga inslag

Under hela året har vi sett inredningstrender med naturliga inslag och julen är inget undantag. För krukor och vaser är hantverket och hållbarhet i fokus. I alla Interflorabutiker säljs Interflorapaketen, som är en serie vaser, krukor och inredningsdetaljer.

Årets julpaket är en spännande mix mellan den enkla, naturinspirerande och det lyxigt guldiga. En klassisk julros i en keramikkruka tillsammans med stora och små kottar i guld skapar en snygg och julig kombination.

En godare jul

Tillsammans med CancerRehabFonden och Läkare Utan Gränser har vi tagit fram två julgrupper som gör extra gott i jul. En perfekt julklapp till den som redan har allt!

Ge bort en färggrann julklapp

I Interfloras julkollektion finns julbuketter och juldekorationer som du enkelt skickar till dina nära och kära för att önska god jul!


Vill du ge bort en blomstrande julklapp men inte vet vad hen vill ha? Beställ då Interfloras presentkort i en lyxig presentask och låt blomälskaren välja själv!