Trender

Höstens trender & nyheter 2022

Vi välkomnar hösten med en härlig känsla att vilja skapa en mysig hemmamiljö med trendig inredning, organiska material, praktfulla blommor och såklart hortensia i både buketter och kransar. Hållbar minimalism

Skapa ett ombonat hem med inredning och textilier i höstens trendfärger beige, svart, terrakotta, bordeaux och aubergine. I höst tar inredningen stor inspiration från antiken, med vackra skulpturer, pelare, urnor och krukor på fot.

Tänk lite Wabi Sabi när du inreder. Wabi Sabi är en japansk filosofi som går ut på att omfamna det icke-perfekta och acceptera att saker och ting förändras och åldras. En kär ägodel är värd att vårda även om den blivit kantstött. Inredningen får gärna vara personlig, enkel och bära på en historia.

Höstens-trender-2022-3.jpg

Höstens-trender-2022-2.jpg


Organiska material

I höst hittar vi flera organiska material i organiska former. Produkter som är skapade i bland annat trä, linne, kalk, papier maché, lera och glas. Ytorna får gärna vara strukturerade genom att vara räfflade, vågiga och korniga. Men vi hittar även matta ytor och glasyrer.


Höstens-trender-2022-4.jpg

Höstens-trender-2022-1.jpg


Höstens blommor & buketter

Höstens buketter är fortsatt stora, maffiga och oregelbundna i formen. Satsa på säsongsblommor i orange, bordeaux, lila och rött. Just nu är det säsong för bland annat hortensia, dahlia och krysantemum. Torkade blommor är fortsatt trendigt och blir snyggt i höstens vaser och krukor.

Höstens-trender-2022-5.jpg

Höstens-trender-2022-6.jpg


Hortensian tar plats

Hortensian är höstens drottning. Med sina vackra bollformade blomklasar skapar den dramatik i buketter och är vacker ensam i en vas. Den är fin och enkel att torka så att du kan njuta av den länge.

Även i höstens vackra kransar, till dörrar, bord och fönster, har hortensian sin självklara plats. Beställ en färdig höstkrans eller skapa den själv!