Tips

Upplev årstiderna med en blomsterprenumeration

Starta prenumeration på blommor och njut av säsongens snittblommor året om! Med Interfloras prenumerationstjänst har du alltid färska buketter hemma. Hitta den stil som passar dig och ditt hem bäst – välj bland klassisk rund, vild och spretig, en stilren bukett eller låt våra duktiga florister skapa fritt.

Prenumeration-2021-april.jpg


Prenumerera på klassiskt runda buketter

En klassik rund bukett är ett säkert val – oavsett stil eller inredning i hemmet. Buketten är formstark i sin utformning samtidigt som den bjuder på härlig volym och blomsterprakt. Till denna bukett passar det bra med en vas där stjälkarna får stöd samtidigt som blommorna över vasen får möjlighet att breda ut sig. En vacker klassiker i blomstersammanhang som gör dig glad närhelst du vilar ögonen på den.

Tips: Placera gärna denna bukett så du ser den lite snett ovanifrån, då gör den sig som allra bäst, varför inte på matsalsbordet eller soffbordet?


2. Prenumerera på vilda & spretiga buketter

En vild och livlig bukett passar dig som vill ha något aktuellt och trendigt i hemmet. En blomsterbukett som väl pryder sin plats och blir en iögonfallande inredningsdetalj.
I den här buketten förmedlar rörelse och volym känslan, något som floristen skapar med hjälp av blommor och grenar vars stjälkar har vackra rörelser och linjer utöver sina blommor. Att mixa blommor med grenar, gräs och härliga bladformer gör att denna bukett ofta hamnar i fokus och blir som ett levande konstverk.

Tips: Placera gärna denna typ av bukett där den får volym runt sig. På ett sideboard, en piedestal eller varför inte på soffbordet?


3. Prenumerera på stilrena buketter

Smycka ditt hem med en minimalistisk och stilren bukett med eleganta blommor. Att hålla buketten enkel i sitt form och materialspråk betyder inte att den inte tar plats, tvärtom! Den här buketten utstrålar säkerhet och är en riktig drottning bland buketter. Få och noga utvalda blomsorter kombineras med vackert grönt och ibland kvistar för att uppnå största möjliga effekt. Buketten upplevs som lyxig och det blir ett härligt intryck när man använder många blommor av få eller samma sort.

Tips: Den passar i all sin enkelhet in på många platser men varför inte placera den på ett hallbord så du direkt möts av blomsterglädje när du kliver innanför dörren?


4. Prenumerera och låt våra florister välja

Enklare och roligare kan det inte bli!​ När du prenumererar får du olika buketter varje gång. Du väljer själv storlek på bukett och hur ofta du önskar få den.