Tips

6 populära sommarbuketter

Soliga dagar och ljumna kvällar i all ära, men den finaste värmen kommer inifrån. Här är sex buketter med sommarblommor som du kan skicka till någon du tycker om. 

1. Önskedröm

Sommarbuketter_Önskedröm2.jpg

Skicka en riktigt drömmig bukett till den du tycker om. Önskedröm är en ljuvlig sommarbukett i pastellfärger och innehåller rosor, prärieklocka, nejlika, lejongap och grönt.

 

2. Floristens sommarbukett

 

Låt våra duktiga florister skapa en vacker handbunden bukett med säsongens vackraste blommor. En perfekt överraskning!

 

3. Utan Gränser Sommar

Sommarbuketter_UtanGränserSommar.jpg

Välj en bukett som gör gott för fler! Utan Gränser Sommar säljs till förmån för Läkare Utan Gränser och när du beställer den donerar du 30 kronor till organisationens viktiga medicinska och humanitära arbete världen över. Buketten går i milda pasteller och innehåller rosor, alstroemeria, limonium, krysantemum och grönt.

 

4. Rosdröm

 

Sommaren är rosornas säsong, så varför inte skicka en vacker rosbukett till någon du tycker om? Buketten Rosdröm är som namnet antyder – en riktig dröm av rosor, tillsammans med alstroemeria, eryngium och eukalyptus.

 

5. Sommarlycka

 

Ge bort lyckan av lite sommarlyx! Buketten Sommarlycka innehåller rosor, tistlar och prärieklocka. Perfekt vid uppvaktning när du vill säga grattis, jag tycker om dig eller bara visa omtanke och kärlek.

 

6. Blomsteräng

 

Överraska med en ljuvlig bukett i en kombination av svala och varma nyanser. Buketten innehåller santini och nejlikor i en vacker aprikosfärgad nyans, blå tistlar och lila limonium. Vippigt grönt ramar in och skapar känsla av en stilla sommaräng.