Tips

Tips på blommor för att önska glad sommar

Äntligen är sommaren här! Passa på att önska glad sommar till lärare, tränare, kollegor, anställda och vänner. Här får du tips på somriga blommor att skicka för att tacka!

1. Underbara pioner

Juni är tiden för pioner! Denna vackra och populära blomma är perfekt att skicka för att önska glad sommar. 

Sommargåva-pioner1.jpg


2. Huvudkransar

Ge bort en blomstrande start på sommaren genom att skicka en vacker blomsterkrans. Perfekt till skolavslutningen, midsommar eller födelsedagsfirandet.

midsommarkrans4.jpg


3. En enkel blomma

Ska du skicka till flera personer för att önska glad sommar? Om du har en begränsad budget och vill skicka till fler, kan det också vara trevligt med en enkel blomma, till exempel pion eller lövkoja som ett alternativ till den klassiska rosen.

Sommargåva-enbloma.jpg


4. Sommarens vackraste blommor

Det är extra trevligt att ge och få en bukett med säsongens blommor i. Pioner har en ganska kort säsong, och det är viktigt att njuta av dem medan de är här. Andra blomsorter som är populära sommarblommor är nejlikor, lövkoja och prärieklockor.

Sommargåva-sommarensblommor.jpg


5. Blomsterkassar

Nu kan du skicka färdiga blomsterkassar fulla med vackra sommarblommor. Perfekta som sommargåva till exempel till personalen.

Välj mellan den Rosa kassen, Blå kassen eller Medelhavskassen och överraska mottagaren men en lyxig gåva som blommar hela sommaren.

Sommargåva-balkongkassar.jpg