Tips

5 buketter som sätter fart på vårkänslorna

Våren är full med ljus och hopp. Dagarna blir längre, temperaturen vågar sig uppåt och grönskan börjar väckas till liv. För att sätta fart på vårkänslorna lite extra får du här tips på fem olika vårbuketter du kan välja mellan att skicka som Blommogram till den du vill överraska!

1. Floristens vårbukett

Gör det enkelt och låt våra kunniga och florister skapa en handbunden bukett med vårens härliga blommor. Vanliga vårblommor som kan användas i buketten är tulpaner, anemoner och ranunkel. En kreativ bukett med känslan av vår!

vårbuketter-floristensvårbukett.jpg

Beställ Floristens vårbukett

2. Blandad vårbukett 

En drömmig och färgglad tulpanbukett som sätter fart på vårkänslorna är det perfekta valet till tulpanälskaren. Överraska med Blandad vårbukett för att sprida glädje och omtanke.

vårbuketter-blandadtulpanbukett.jpg

Skicka buketten Blandad vårbukett

 

3. Ljuv vår

Om du vill skicka en bukett som verkligen piggar upp så är Ljuv vår ett perfekt val! Buketten är färgstarkt rosa och innehåller ranunkel, prärieklocka, tallmyrten, tistel och eukalyptusblad.

vårbuketter-ljuvvår.jpg

Uppvakta med Ljuv vår

 

4. Rimfrost

Anemoner, tulpaner och eukalyptus i en fantastisk kombination. Buketten Rimfrost är en riktig energibomb som sprider glädje.

549C1E1B-46F9-44A8-93B6-88D2945F0AEA.jpeg

Överraska med Rimfrost

 

5. Kram

Skicka en blomstrande kram med denna tulpanbukett. Buketten är full av blommor och färg som en blir så glad av. Perfekt till alla!

Vår--kram-miljobild.jpg

Skicka en blomstrande kram