Tips

Mor- och farföräldrarsdag - 5 buketter att skicka för att fira

Mor- och farföräldrars dag firas den 10 september och finns för att fira mor- och farföräldrar för allt de gör. Hylla mormor, morfar, farmor och farfar med blommor. Vi ger tips på 5 buketter som du kan skicka för att uppmärksamma dem!

1. Mera blomsterglädje

Ge bort en vacker bukett som skänker blomsterglädje länge, länge...
Buketten innehåller liljor, germini, nejlikor, alstroemeria och blandat grönt. Alla dessa blomstorter lever länge om de får nya snittytor och nytt vatten då och då.

Höstbuketter-Mera-blomsterglädje.jpg

2. Världens bästa

Denna vackra bukett passar utmärkt att skicka till världens bästa mormor, farmor, morfar eller farfar. Buketten Världens bästa går i mjuk aprikos och creme-nyans med storblommig krysantemum, limonium och santini.

1202576-2022-m2.jpg

3. Septemberbuketten

Ge bort en höstig bukett i vackra färger. Septemberbuketten är månadens nyhet och innehåller bland annat hortensia i höstrosa och vinröd nyans, sedum, hypericum, alstroemeria som ramas in av höststrån.

1202568-m1.jpg

4. Hortensiadröm

Höstens blomma är hortensian, så vad passar bättre än att skicka denna maffiga bukett för att visa din uppskattning? Höstkänsla tar plats i rummet och innehåller ljuvlig hortensia tillsammans med rosor, tistel, monstera och eukalyptusblad.

1202348-m2.jpg

5. Omtanke

Tacka farmor, morfar, farfar eller mormor för alla kramar, pratstunder, goda råd och goda bullar med den vackra buketten Omtanke. Buketten går i ljusa färger och innehåller rosor, nejlikor, alstroemeria och grönt. 

1201156-m3-NY.jpg