Mästerflorist_WM01.png


Mer. Magiskt. Mäktigt.


Interfloras Mästerflorist är för dig som söker det extra, det utvalda och det unika. Lyxig blomsterdesign som vill vidga tanken, väcka lusten och träffa hjärtat. I sortimentet finns buketter, kransar och dekorationer signerade Sveriges främsta florister som handplockats av Interflora. 
Våra sex utvalda mästerflorister är erkända för sin exceptionella kunnighet och känsla. De har vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller gjort avtryck i blomstervärlden med sin kreativitet och skicklighet. Nu skapar de överdådig blomsterdesign för dig att njuta av. Alla utvalda mästerflorister kommer att ha en specifik period på interflora.se då deras verk finns att skicka som gåva.

Årets tredje florist är Hanna Eriksson, Floristkompaniet, Interflora, Stockholm.

 


"Jag är en väldigt spontan florist och när jag får göra som jag vill, gärna i stunden, så blir det allra bäst."


- Hanna Eriksson, MästerfloristLäs intervjun med Hanna

Leverans av mästerfloristens magi


Leverans är möjlig på de orter med omnejd där våra mästerflorister är verksamma: Storstockholm, Göteborg, Ängelholm, Vetlanda, Örebro, Kristianstad. Ange postnumret dit du vill skicka din gåva för att se om leverans är möjlig. Det floristiska hantverket görs på beställning och innehåller säsongens vackraste blommor, exklusivt utvalda för just din kreation. Buketterna binds för hand med stor kunskap av våra utvalda mästerflorister. Vi behöver därför din order senast tre dagar före önskad leveransdag.

Mästerflorist - Handplockad av Interflora


Med Interfloras Mästerflorist kan du beställa lyxig blomsterdesign från några av Sveriges främsta florister. Under året kommer vi presentera sex olika florister som fått skapa exklusiva buketter och blomsterarrangemang som finns att beställa under en begränsad tid på interflora.se. Upplev magin med dessa mästerliga blomsterverk, beställ ett idag!


Just nu medlemsdagar – bli medlem och få 15% rabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.
Rabatten gäller ej på presentkort, prenumeration och donationer och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller bonuscheck.