Vad du än vill säga.

Håll inte kärleken tillbaka.

Känslor kan te sig lite hur som helst​. För vissa kommer de enkelt, för andra sitter de långt inne.​ Ibland svallar de över och andra gånger är det avsaknaden av dem som säger allt.​ Men det spelar inte någon roll hur de formuleras. Det viktigaste är att vi uttrycker dem.​

Speciellt på Alla hjärtans dag.


Sveriges långsammaste blomsterbud

För tre år sedan gav vi alla som tror på kärleken möjlighet att skicka buketter till framtiden. Det var många som ville och vågade!
På alla hjärtans dag den 14 februari levereras Sveriges långsammaste blomsterbud, med hälsningar från 2020 till 2023.

Vi frågade några av dem som beställde Blommogrammen om vad som fick dem att tro på kärleken. Här är deras svar.

 


Citat svart.png

För tre år sedan hade vi varit gifta i drygt ett år, tillsammans i åtta, och väntade vårt första barn. Det hade länge varit självklart att vi ville leva med varandra och att det skulle förändras på tre år såg jag som högst osannolikt. Ingen får mig att känna mig lika trygg och glad som min man.

Vi har blivit föräldrar till världens charmigaste och roligaste person och väntar nu vårt andra barn. Jag mindes inte vad jag skrev i den här alla hjärtans dag-hälsningen från 2020, men nu när jag har fått läsa den känner jag mig både tacksam och rörd.

’Kanske måste vi anstränga oss för att påminna varandra om hur mycket vi uppskattar varandra 2023?’ är nog det bästa råd jag skulle kunnat ge till mig själv.


Josefine Törnqvist, Hägersten


 


Citat svart.png

Jag och Johannes är väldigt trygga med varandra och har inte en tanke på att det skulle kunna ta slut. Vi har hållit ihop genom högt och lågt så det kändes självklart att vi skulle fortsätta även framöver.


Under hösten 2020 flyttade vi från Stockholm ut på landet till hästgården där jag har min häst. Jag började också jobba hemifrån. Vi sparade in massor av restid och kunde spendera mer tid tillsammans. Innan flytten så gick vi i princip om varandra mellan jobb och stallet, vi sågs bara sent på kvällen på vardagarna. Det har verkligen betytt mycket för oss och vi trivs så bra i lugnet


Laura Rantonen, Bro


 


Citat svart.png

Vi var tidigt på samma våglängd. Vi har lika intressen och värderingar och är bra på att stötta varandra när vi är stressade eller under svåra perioder. Det är några anledningar till att jag från början trodde på att det skulle hålla. 

Med tanke på covid-19 är det mycket som inte blivit av sedan 2020, bland annat resor och att träffa varandras familj, släkt och vänner. Men det är också mycket som hänt! Något som betytt mycket är att vi har flyttat ihop och att vi båda nu studerar samma program på universitetet tillsammans.

Kim


 

 

Oavsett vem - oavsett var - oavsett varför

Läkare Utan Gränser ger sjukvård och humanitärt stöd till människor i krig, kriser och katastrofer – oberoende av etnicitet, religion och politisk åsikt. De ger vård till dem som behöver den mest, helt enkelt. Det tycker vi är kärlek!

När du beställer buketten Kärlek utan gränser donerar du 30 kronor till deras viktiga arbete världen över.