Högtid & ceremoni

Alla hjärtans dag 14 februari

Att skicka blommor till alla hjärtans dag har blivit lika naturligt som att uppvakta mamma på mors dag och att ge bort julklappar på julafton. På interflora.se har vi alla typer av blommor som passar för att uppvakta någon du tycker om!
 
Självklart skickas det kärleksförklaringar alla dagar på året och då är vår kategori Romantiska blommor en bra vägledning. Att skicka blommor för att uppvakta någon man håller av lite extra är alltid uppskattat. Alla dagar på året.

Alla_hjärtans_dag_2024-4.5.jpg
 

Alla hjärtans dag – Valentine's Day

Den 14 februari varje år infaller alla hjärtans dag. Vi på Interflora har blivit den stora alla hjärtans-experten och vi hjälper dig gärna attt uppvakta någon du tycker om! Varje år skickas det tiotusentals Blommogram och det köps mängder av blommor i våra butiker inför den 14 februari.

Traditionen kommer ursprungligen från Storbritannien och USA, där Valentine's day har firats under lång tid. Där är det också vanligt att skicka alla hjärtans-kort, lite likt våra julkort. På alla hjärtans dag kan man uppvakta andra än bara sin käraste. Kanske en blomma till bästa vännen eller varför inte mormor eller farfar?

Alla hjärtans-present till flickvän 

Att skicka rosor till någon på alla hjärtans dag eller vid annat tillfälle måste nog anses som den stora kärleksförklaringen. Det är framförallt den röda rosen som är den stora symbolen för denna hjärtedag.

Men andra blommor har också vuxit i popularitet. Härliga buketter med t.ex röda tulpaner har blivit väldigt uppskattade och populära.

Se våra romantiska presenttips till alla hjärtans dag >


Alla hjärtans-present till pojkvän

Under alla hjärtans dag vill man unna sin pojkvän och kärlek det där lilla extra med en fin present. Vad passar då bättre än att skicka en bukett vackra blommor som Blommogram? 

Skicka blommor utomlands till alla hjärtans dag

Självklart kan vi hjälpa dig att skicka blommor till ett annat land till den 14 februari. Alla hjärtans dag, eller Valentine's Day som den heter på engelska, firas lite olika i olika länder. Men störst är det i USA och Storbritannien. Interflora finns representerat i över 160 länder och till många länder ordnar vi leverans samma dag. Det är lite beroende på tidsskillnaden.

Skicka blommor till utlandet och välj det land du vill skicka till.