Tips

Romantiska tips inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är kärlekens dag då många uppvaktar någon de tycker extra mycket om. Det finns många sätt att visa sin kärlek och uppskattning på. Går du just nu i tankar på hur du bäst ska fira Alla Hjärtans Dag? Vi ger dig romantiska tips för att du ska lyckas med din uppvaktning!

1. Välj blommor som hen gillar

För att uppvaktningen ska bli extra lyckad är det fint att skicka blommor som mottagaren tycker om. Tycker hen om tulpaner passar en krispig tulpanbukett och om rosor är en favorit har vi flera rosbuketter att välja på. Vill du skicka en egendesignad bukett kan du välja Låt oss skapa så skapar våra duktiga florister en bukett efter dina önskemål!


2. Säg det med musik

När du inte vet vad eller hur du ska förmedla dina känslor kan, förutom blommor, musik vara lösningen. Hitta en eller flera låtar som beskriver dina känslor och skicka dem till den du vill uppvakta. Vi har skapat en romantisk spellista på Spotify som du får fjärilar i magen av!


3. Skicka med en romantisk hälsning

När du beställer blommor från interflora.se har du möjlighet att skriva en hälsning eller spela in en videohälsning som skickas med buketten på ett kort. Där kan du berätta vad du känner för personen eller skicka med en romantisk dikt. Varför inte göra buketten till ett förspel där du på kortet bjuder din älskade på middag på kvällen?

Se tips på vad du kan skriva på kortet >

allahjärtanstips-hälsning.jpg


4. Säg det med en blomma, eller tio

Välj antal blommor beroende på vad du vill säga. Olika antal blommor har olika betydelse. Bland annat så betyder 7 blommor "Jag älskar dig" och 10 blommor "Vill du gifta dig med mig?". På interflora.se kan du beställa rosor i olka färger och välja antalet själv.

allahjärtanstips-rosor.jpg

 

5. Överraska med en romantisk kasse

En kasse full av kärlek. Uppvakta din käraste med en vinnande kombination - blommor och ljuvliga geléhjärtan. Det går även att addera andra godsaker till Alla hjärtans dag-kassen. En härlig överraskning till någon du håller extra kär.