Trender

Vårens blomstertrender 2018

Äntligen närmar sig våren och ljuset kommer sakta tillbaka igen! Nu vill vi frossa i vårens alla läckerheter och fylla våra hem med vackra snittblommor och växter. I vår är temat blommigt och den rosa färgen får mycket uppmärksamhet!

Lekfullt och romantiskt

Blommor hör verkligen våren till! I vår ska blommorna och buketterna vara färgstarka, blommiga, glada och lekfulla. Genom att fylla vaserna med romantiska vårblommor hemma sätter du fart på vårkänslorna och får ny energi.Buketterna ska kännas omatchade, spretiga och ihopplockade, men med en klar tanke kring färg och form. Vårens färger är rosa och andra ljuvliga pastellfärger i olika nyanser. Tips är att blanda blomsorter friskt för att skapa spännande färgexplosioner!

Anemoner, ranunkler, tistlar, iris och kvistar är vårens trendigaste blommor!

Se vårens buketter!

 

Grönt är skönt

Den gröna växttrenden fortsätter att växa och växterna är en självklar del i vår inredning. Växterna får gärna vara stora och ta plats i rummen. En riktigt frodig och stor monstera har aldrig varit trendigare än nu! I vår är även eukalyptus, oxalis och plättar i luften trendigt att ha hemma.

Att odla hemma på balkongen, i trädgården eller i köket fortsätter att vara en trend. Skapa din egen köksträdgård hemma genom att odla dina egna grönsaker och kryddor. 

En bubblare för året är mossa av olika slag. Använd mossa i trädgården eller i en kruka inomhus. Tips är att skapa ett eget terrarie i en glasskål med små växter, stenar och mossa.