Tips

Inspireras av 5 vackra påskbuketter

På påsken får färg ta plats. Hylla våren med blommor och fira med sprakade toner i gult, lila och orange. Vi har samlat 5 favoritbuketter till påsk, för dig att skicka till någon eller att pynta med hemma


Färgglad påskbukett

En riktig färgsprakande påskbukett av tulpaner i blandade färger. En given bukett för att fira påsken. Skicka den för att önska glad påsk!


Floristens påskbukett

Låt våra kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett i påskens blommor och färger. Floristens påskbukett hjälper dig att sprida kärlek och omtanke i påsk - enklare kan det inte bli! Observera att varje bukett blir unik och att bilden endast visar ett exempel.


Påskbukett

Den här buketten utstrålar precis som namnet säger - påsk. Rununkel, nejlikor, vide och en massa grönt ger vår Påskbukett en given plats på påskbordet!


Blandad vårbukett

En drömmig och färgglad tulpanbukett som sätter fart på vårkänslorna i påsk. Skicka Blandad vårbukett till tulpanälskaren för att sprida påskglädje!


Vild påskbukett

Buketten Vild påskbukett går i gyllengula toner och lyser upp som en sol. Med denna bukett skapar du en riktig påskkänsla var den än placeras.