Påskblommor

Blommor till påsk är lika naturligt som ägg, sill och påskägg. Skicka en blomstrande påskhälsning! Många av våra påskbuketter går i gula och orange toner och innehåller tulpaner, påskliljor och ranunkler. Här hittar du även andra färgsprakande blommor som är populära på våren.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

 

Påskblommor till påsk

Önska Glad Påsk med påskens blommor

Gult till påsk är ett måste, så även när det kommer till blommor. Gula blommor är allra vanligast och däribland är gula tulpaner, påskliljor och gula rosor bland de mest populära, gärna med lite påskris till. Under påsken är det alltid uppskattat att få blommor och det är ett fint sätt att uppvakta nära och kära & önska Glad Påsk till anställda, samarbetspartners och kunder. Med Interflora kan du skicka påskblommor med leverans samma dag!

Köp Påskblommor till dig själv

Du kan också köpa påskblommor till dig själv och då välja hemleverans eller att hämta upp blommorna i butik. Upplev The Flower Effect under påsken och beställ blommor redan nu! 

 

Choklad till påsk

Skicka god choklad till påsk

Godis till påsk är svårt att undgå, det har kommit att höra högtiden till. Därför är en god ask choklad perfekt att lägga till som gåva till påskbuketten. Interflora erbjuder även lyxiga choklad askar och andra gåvor som man kan skicka för sig till kunder, anställda & samarbetspartners - men även till sig själv och nära & kära. 

Presentkort till Påsk

Har man svårt att bestämma sig hur man ska önska Glad Påsk, kan man alltid välja att ge bort ett presentkort och låta mottagaren själv få välja det den vill ha. Beställ presentkort på blommor här, eller Påsk-Rosa någon genom ett SMS här.