Tips

Höstens nya trendiga buketter

Sensommaren går över i höst och färgerna djupnar, i naturen såväl som i säsongens buketter. Höstens nyheter bjuder på mjuka former, nyanser ton-i-ton och personliga kombinationer.

Septemberbuketten

Hortensia är höstens självklara vill ha-blomma. Troget bidrar den med både färg och form. I populära Septemberbuketten kombineras den med andra hållbara blomsorter: alstroemeria och sedum samt spretande strån och eklöv. En långlivad bukett med lekfull och kreativ karaktär.

Höstens-nyheter-Septemberbuketten.jpg


Höstkärlek

Här är buketten som omfamnar hösten med hela sin dramatiska färgskala. Höstkärlek innehåller ljuvlig cremefärgad ros och nejlika, senapsgul krysantemum, perukbuske och magnolia – matchat med maffig vinröd hortensia. En underbar bukett att visa kärlek med.

Höstens-nyheter-Höstkärlek.jpg


Varm kram

Skicka en Varm kram i höst! Buketten med det omtänksamma budskapet innehåller aprikos och brun krysantemum, vinröd lecondendron och gröna magnoliablad med rostbrun undersida. En riktig hyllning till hösten!

Höstens-nyheter-Varm-kram.jpg

 

Jubileumsbukett Sensommar

Inte riktigt redo för hösten? Vår Jubileumsbukett Sensommar symboliserar sommarens sista ljumma dagar. Buketten går i varma gyllengula och orange nyanser tillsammans med rostigare kulörer. Storblommig krysantemum och grenad krysantemum i aprikos ramas vackert in av rostfärgad santini och magnolia tillsammans med vippigt grönt.

Höstens-nyheter-Sensommar.jpg