Tips

Höstens nya trendiga buketter

Sensommaren går över i höst och färgerna djupnar, i naturen såväl som i säsongens buketter. Höstens nyheter bjuder på mjuka former, nyanser ton-i-ton och personliga kombinationer.

Septemberbuketten

Hortensia är höstens självklara vill ha-blomma. Troget bidrar den med både färg och form. I populära Septemberbuketten kombineras den med andra hållbara blomsorter: alstroemeria och sedum samt spretande strån och eklöv. En långlivad bukett med lekfull och kreativ karaktär.

Höstens-nyheter-Septemberbuketten.jpg


Höstkärlek

Här är buketten som omfamnar hösten med hela sin dramatiska färgskala. Höstkärlek innehåller ljuvlig cremefärgad ros och nejlika, senapsgul krysantemum, perukbuske och magnolia – matchat med maffig vinröd hortensia. En underbar bukett att visa kärlek med.

Höstens-nyheter-Höstkärlek.jpg


Varm kram

Skicka en Varm kram i höst! Buketten med det omtänksamma budskapet innehåller aprikos och brun krysantemum, vinröd lecondendron och gröna magnoliablad med rostbrun undersida. En riktig hyllning till hösten!

Höstens-nyheter-Varm-kram.jpg

 

Jubileumsbukett Höst

Vi vet att blommor värmer hjärtat på samma sätt i dag som för 100 år sedan när Interflora startade. Testa känslan med vår nya Jubileumsbukett Höst! Med sina djupa nyanser och lite spretiga form är den både trendig och vacker. Hållbara blomsorter som nejlika, prärieklocka, rävsvans och silvergröna kvistar gör att blomsterglädjen varar länge. 

Höstens-nyheter-Jubileumsbukett-höst.jpg