Högtid & ceremoni

Skicka blommor till nyfödda

När en familjemedlem, kompis, kollega eller släkting har fått barn är det fint att skicka blommor för att säga grattis och hälsa bebisen välkommen. Hos oss hittar du buketterna och presenterna som är uppskattade av de nyblivna föräldrarna såväl som den nyfödda.

Blommor till nyfödda

En vacker blombukett tillsammans med en personlig grattishälsning till den nyfödda och de nyblivna föräldrarna är en uppskattad gåva. Vi har familjebuketter, buketter med nalle och flera andra passande buketter att välja mellan.

Blommorna passar även att skicka till dop och namngivningsceremonier.

kat-topp-nyfödda-2024-16.9.jpg


Presenter till nyfödda

Ge den nyfödda ett fint välkomnande till världen med en presentbox innehållandes produkter som kommer väl till hands den första tiden. Presentboxarna är framtagna med kärlek till de minsta och innehåller bland annat härligt badoljor och gosiga nallar.

kat-topp-nyfödda-2024-16.9-2.jpg


Hälsningskort till nyfödda

När du skickar blommor och presenter har du alltid möjlighet att skriva en personlig hälsning som följer med gåvan. På kortet kan du skriva en grattishälsning till den nyfödda och de nyblivna föräldrarna. Behöver du hjälp med textförslag till kortet hittar du inspiration här i våra hälsningar till nyfödd.