Tips

5 tips på födelsedagspresenter

Att hitta present till någon som fyller år kan ibland vara svårt. Men det behöver det inte vara. Oavsett om du letar födelsedagspresent till en vän, pojkvän, fru eller mamma ger vi dig här presenttips som passar både till henne och honom! Våra presenttips fungerar lika bra att skicka till nära och kära som fyller år, för att gratulera på födelsedagen, som att ta med som present till födelsedagsfesten.

1. Blomstrande födelsedagspresenter

Blombud en uppskattad och personlig present att skicka till någon som fyller år. Oavsett om personen fyller jämnt eller inte så har vi buketter som passar alla födelsedagar. Välj en vacker bukett och skriv en personlig grattishälsning för att gratulera på födelsedagen.


Födelsedag-Blommor-Omtanke.jpg

 

2. Goda presenter

Hos oss hittar du kit med choklad, sötsaker och andra goda delikatesser att skicka eller ge bort till den som fyller år. En ätbar födelsedagspresent skänker glädje och gör magen glad.

Du kan också lägga till choklad som tillval till alla födelsedagsbuketter.

Födelsedag-Godis-Ätbara-Presenter.jpg

 

3. Stilsäkra födelsedagspresenter

Tidlösa designklassiker passar att skicka eller ge bort till den inredningsintresserade. Vackra vaser från bland annat House Doctor, ljusstakar från Iittala och inredningsdetaljer av Kay Bojesen finns att beställa som födelsedagspresent.

Födelsedag-Designklassiker-Presenter.jpg


4. Krukväxt som födelsedagspresent

Krukväxter är en bra födelsedagspresent att skicka för att säga grattis på födelsedagen. Växterna ger grönska till hemmet och skänker glädje länge.

födelsedag-2022-krukväxter.jpg

 

5. Presentkort laddat med blommor

Om du trots allt inte hittar en bukett att skicka för att säga "Grattis på födelsedagen" kan du ge bort ett presentkort laddat med blommor. Du kan välja att skicka det med post, e-post eller sms och mottagaren kan sedan köpa sina blommor själv i valfri butik som är ansluten till Interflora eller på interflora.se.